search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:43
MENU CLOSE

Γερμανού σε Μαρτίκα για το «κατίνα»: «Λίγα τα λόγια σου και χαμηλά το κεφάλι»

19.11.2023 17:29
germanou_martikas

Θέση για την επίθεση του Σπύρου Μαρτίκα στη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου πήρε η Ναταλία Γερμανού.

«Το Κατίνα είναι όνομα και όχι βρισιά. Είναι υποκοριστικό του Κατερίνα. Και έπειτα να πω στον αγαπητό κύριο Μαρτίκα, τον οποίο δε γνωρίζω, δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός φαρμακοποιός, μπορεί να έπεσε όντως θύμα ληστείας και λυπούμαστε όλοι για αυτό. Αλλά τα χιλιόμετρα που έχει γράψει η Έλενα Πολυκάρπου στο ρεπορτάζ φίλε Σπύρο, που όλοι όσοι την ξέρουμε υποκλινόμαστε. Είναι από τις καλύτερες ρεπόρτερ…», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Απευθυνόμενη στον Σπύρο Μαρτίκα συνέστησε: «Οπότε λίγα τα λόγια σου και χαμηλά το κεφάλι. Λίγος σεβασμός στην Έλενα, την οποία όλοι οι συνάδελφοί της, την εκτιμούμε πάρα πολύ, σε όποια εκπομπή κι αν εργάζεται».

«Έχεις γίνει η νούμερο 1 κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης»

«Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Πολυκάρπου, που για ακόμα μία φορά θέλει να με εκθέσει και το έκανε θέμα ενώ ξέρει την αλήθεια. Και επιβεβαιώνω την αλήθεια με τη δεύτερη ληστεία που έστειλα στο βίντεο. Η κυρία Πολυκάρπου έχει εμμονή να θέλει να με εκθέτει», είχε αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο φαρμακοποιός και παίκτης του Survivor στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με τη δημοσιογράφο να απαντά: «Εγώ κάνω τη δουλειά μου».

«Κάνεις τη δουλειά σου για να με εκθέτεις! Έχει έρθει αντιμέτωπη και η αδελφή μου μαζί σου! Έχεις γίνει η νούμερο ένα κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης!» είπε, με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να επαναφέρει την τάξη.

Διαβάστε επίσης:

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Με σταματάνε στον δρόμο για “Το Σόι σου”»

Σπύρος Παπαδόπουλος για Κασσελάκη: «Τόσο μπανανία είμαστε;»

Αθηναΐς Νέγκα: «Στις κακίες που μου γράφουν απαντάω σαν κατίνα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:39