search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:31
MENU CLOSE

Σταρόβας για Πρωτοψάλτη: Λίγο «τάχα μου» να αλλάζεις τον στίχο ενός τραγουδιού

19.11.2023 11:51
starovas

Σχόλιο για τη λέξη «χοντρή» που παρέλειψε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη από το τραγούδι «Άδωνις» στη συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα έκανε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega, ο καλλιτέχνης είπε πως καταλαβαίνει ότι κάποιοι μπορεί να ενοχλούνται, χαρακτήρισε ωστόσο «λίγο υποκριτικό» το να αλλάζεις τον στίχο.

«Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να ενοχλούνται, γιατί είναι και μια μερίδα του κόσμου που έχει παγιδευτεί σε αυτό το politicaly correct και ζητάει πράγματα που δεν χρειάζονται κιόλας. Είναι λίγο στην υπερβολή του το πράγμα. Από την άλλη καταλαβαίνω και την άλλη πλευρά. Δηλαδή εγώ τώρα με αυτή τη λογική θα έπρεπε να πάθω κατάθλιψη, κάθε φορά που αυτοσακράζομαι, αλλά σέβομαι αυτούς που ενοχλούνται. Το να αλλάζεις τον στίχο όμως, το θεωρώ και λίγο τάχα μου, υποκριτικό».

Το ξέσπασμα του Κραουνάκη

Μιλώντας χθες στην ίδια εκπομπή, ο Σταμάτης Κραουνάκης εξέφρασε την ενόχλησή του για τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα.

Το θέμα είναι ότι σε μία στιγμή που καίγεται η Παλαιστίνη ασχολείται όλο ”σουργιελαριό” με αυτό το θέμα. Τρεις μέρες. Την ημέρα του ”Εδώ Πολυτεχνείο” η ”ανάπηρη” δημοσιογραφία και τα κανάλια ασχολούνται με τη ”χοντρή” του ”Άδωνι”. Αυτό είναι αίσχος», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Σάρον Στόουν: «Το χρώμα μού μιλά» – Το πάθος της για τη ζωγραφική και η έκθεσή της στο Λος Άντζελες (Photos)

Ταμίλα Κουλίεβα: «Έμεινα σπίτι για τον γιο μου μέχρι να φτάσει 4 χρονών» (Video)

Ιβάν Σβιτάιλο: «Βίωσα ρατσισμό στο σχολείο – Οι συμμαθητές μου με φώναζαν “μπαλαρίνα”»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:22