search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:06
MENU CLOSE

Η Πρωτοψάλτη αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» – Πώς απαντά ο Κραουνάκης (Video)

16.11.2023 12:09
kraoynakis-protopsalti-new

Την απόφαση που πήρε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Πάμε στον Άδωνι για καφέ» σε πρόφατη συναυλία της καταδικάζοντας, με αυτόν τον τρόπο, το body shaming σχολίασε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Σιχαίνομαι τη λέξη body shaming. Θα απαντήσω (στην Άλκηστις Πρωτοψάλτη) για να μη λυσσάξετε. Κάθε ερμηνευτής στη ζωντανή απόδοση των τραγουδιών έχει το δικαίωμα να πειράξει οτιδήποτε. Εγώ κάθε φορά που λέω το τραγούδι στη λέξη χοντρή τη δείχνω τη χοντρή και όλες οι χοντρούλες από κάτω ενθουσιάζονται» είπε αρχικά, ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει καμιά επαφή πλέον με τη γνωστή ερμηνεύτρια. Αναφερόμενος στο τραγούδι του, πάντως, το χαρακτήρισε «αθώο».

«Αυτό είναι μία προσωπική της άποψη, θεωρεί ότι κάτι φταίει και δεν κάνει να λέμε τους ανθρώπους χοντρούς και τα λοιπά… αλλά το τραγούδι είναι 40 ετών και είναι αθώο. Ας κάνει ό,τι θέλει, δεν με νοιάζει. Δεν επικοινωνώ με την κυρία Πρωτοψάλτη μετά το φορτηγό του Δήμου Αθηναίων, ούτε κι εκείνη μαζί μου» ανέφερε μεταξύ άλλων, επισημαίνοντας ότι το εν λόγω κομμάτι γράφτηκε για ένα υπαρκτό ανδρικό πρόσωπο το οποίο δεν θέλησε, ωστόσο, να αποκαλύψει.

«Αυτό το τραγούδι αναφέρεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο υπαρκτό, ανδρικό πρόσωπο, που δεν υπάρχει περίπτωση να σας το αποκαλύψω. Είναι πασίγνωστο πρόσωπο και ήταν η αιτία για να γράψω το τραγούδι τότε» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Σβαρτσενέγκερ: Μήνυση από γυναίκα που ισχυρίζεται ότι έμεινε ανάπηρη μετά από τροχαίο που προκάλεσε

Μπίλι Άιλις: Το σχόλιο για τους άνδρες που προκάλεσε αντιδράσεις

Αντριάνα Λίμα: Η αποστομωτική απάντηση σε όσους λένε ότι έκανε πλαστική (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:03