search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:04
MENU CLOSE

Μπίλι Άιλις: Το σχόλιο για τους άνδρες που προκάλεσε αντιδράσεις

16.11.2023 10:38
eilish-new

Αντιδράσεις προκάλεσε η τοποθέτηση της Μπίλι Άιλις στην τελευταία της συνέντευξη αναφορικά με το body shaming.

Μιλώντας στο Variety, η τραγουδίστρια υποστήριξε ότι οι άνδρες δεν δέχονται body-shaming, τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό που το δέχονται όπως οι γυναίκες.

«Κανείς δεν λέει ποτέ τίποτα για τα σώματα των ανδρών. Αν είσαι μυώδης, ωραία. Αν δεν είσαι, εντάξει. Αν είσαι αδύνατος, εντάξει. Αν έχεις κορμί σαν του μπαμπά, εντάξει. Αν είσαι χοντρούλης, το λατρεύω! Όλοι είναι ευχαριστημένοι με αυτό. Ξέρεις γιατί; Επειδή τα κορίτσια είναι καλά» είπε μεταξύ άλλων.

Η τοποθέτηση αυτή, ωστόσο, δεν βρήκε σύμφωνους τους θαυμαστές της με πολλούς χρήστες του Twitter να ακφράζουν τη διαφωνία τους.

«Αυτή η εμμονή των γενεών όχι μόνο να είναι θύμα, αλλά και να διασφαλίζουν ότι κανένας άλλος δεν θα είναι περισσότερο θύμα από αυτούς είναι πρωτοφανής. Πόσο ανάρμοστος μπορεί να είναι κάποιος» σχολίασε ένας.

«Οι διασημότητες είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα που είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό», έγραψε ένας άλλος.

«Η αλήθεια είναι ότι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες έχουν βιώσει δυσμορφία του σώματος σε κάποια στιγμή της ζωής τους» ανέφερε ένα άλλο σχόλιο, με κάποιον άλλο να επισημαίνει: «Το να μάθεις να έχεις αυτοπεποίθηση και να ξεπερνάς τις ανασφάλειες του σώματός σου είναι μια πρόκληση για όλα τα φύλα».

Ακόμα και ο ηθοποιός του «Love, Victor», Νίκο Γκρίθαμ, έβαλε ένα emoji με τον αντίχειρα προς τα κάτω, ενώ ανέφερε τα λόγια της σε ένα tweet που έχει πλέον διαγραφεί.

Η 21χρονη τραγουδίστρια έκανε τα παραπάνω σχόλια ενώ ξεσπούσε για την προσοχή που δέχεται από τα μέσα ενημέρωσης όταν αλλάζει το συνηθισμένο της στυλ με τα φαρδιά ρούχα και φοράει κάτι στενό ή αποκαλυπτικό.

Διαβάστε επίσης:

Αντριάνα Λίμα: Η αποστομωτική απάντηση σε όσους λένε ότι έκανε πλαστική (Video)

Μάθιου Πέρι: Το συγκινητικό αντίο της Λίζα Κούντροου στο «Φιλαράκι» της

Μάθιου Πέρι: Το «αντίο» του Ρος στον Τσάλντερ – «Σε ευχαριστώ για τα δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:00