search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 04:16
MENU CLOSE

Μάθιου Πέρι: Το «αντίο» του Ρος στον Τσάλντερ – «Σε ευχαριστώ για τα δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας»

15.11.2023 20:15
ros-tsadler-new

Ένα-ένα τα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι, καθώς πρώτος ο Ματ Λε Μπλανκ και στη συνέχεια η Κόρτνεϊ Κοξ αποχαιρέτησαν τον συμπρωταγωνιστή και φίλο τους.

Τη «σκυτάλη» πήρε σήμερα και η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία έκανε μια συγκινητική ανάρτηση όπου εξέφρασε τι σήμαινε για εκείνη Μάθιου Πέρι. 

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην πει το δικό του αντίο και ο «Ρος», Ντέιβιντ Σουίμερ, ο οποίος ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram και έγραψε:

«Μάτι, σε ευχαριστώ για τα δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον άψογο κωμικό χρόνο και την ερμηνεία σου. Θα μπορούσες να πάρεις μια απλή γραμμή από το σενάριο και να την κάνεις όπως θες εσύ, με αποτέλεσμα να βγει τόσο εντελώς πρωτότυπο και απρόσμενα αστείο που εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να εκπλήσσει.

Και είχες καρδιά. Ήσουν γενναιόδωρος και τη μοιράστηκες μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια από έξι ξένους. Αυτή η φωτογραφία είναι από μία από τις αγαπημένες μου στιγμές μαζί σου. Τώρα με κάνει να χαμογελάω και να θρηνώ ταυτόχρονα

Σε φαντάζομαι εκεί ψηλά, κάπου, με το ίδιο λευκό κοστούμι, τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς γύρω και να λες “Θα μπορούσαν να υπάρχουν κι άλλα σύννεφα;”».

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Ρακιντζής για Μαρίνα Σάττι: «Είναι καταπληκτική επιλογή για την Eurovision»

Τζώνυ Θεοδωρίδης: Έχασα τη μάνα μου από ιατρικό λάθος, έχω κινηθεί νομικά (Video)

Η Βρετανία κυκλοφορεί νομίσματα με τον… Τζέιμς Μποντ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24