search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:25
MENU CLOSE

Netflix: Τα 5 κορυφαία ντοκιμαντέρ για τις ζωές διασήμων

21.11.2023 13:31
celebrities

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι όλο και περισσότερα ντοκιμαντέρ που αφορούν διάσημους, κάνουν την εμφάνισή τους στην πλατφόρμα του Netflix. Αυτή η νέα μόδα εκτός από την ικανοποίηση που προσφέρει στους τηλεθεατές που ρίχνουν μια ματιά στις πολυτελείς ζωές των ινδαλμάτων τους, προσφέρει και πολλά εκατομμύρια στους διάσημους που επιλέγουν να το κάνουν.

Τα ντοκιμαντέρ προσφέρουν στον θεατή ένα αντικειμενικό, διεισδυτικό πορτρέτο ενός ανθρώπου παρουσιάζοντας όλη του την πολυπλοκότητα και ορισμένες προσωπικές στιγμές που στόχο έχουν να υπενθυμίσουν πως το είδωλο που παρακολουθούμε είναι κι εκείνο άνθρωπος. Στον απόηχο του «The Last Dance» (2020) που είναι στο top 10 με τα πιο πετυχημένα ντοκιμαντέρ στην ιστορία του Netflix, πολλές διασημότητες εξέφρασαν την επιθυμία τους να δουν τη δική τους κληρονομιά να απεικονίζεται στην οθόνη. Αυτά είναι τα 5 ντοκιμαντέρ διασήμων που πρέπει να δείτε τώρα.

The Last Dance

Βασίζεται σε ανέκδοτο υλικό περισσότερων από 500 ώρες που γυρίστηκαν κατόπιν άδειας πλήρους πρόσβασης στα αποδυτήρια και στους ανθρώπους των Bulls κατά την τελευταία σεζόν της δυναστείας, από το φιλικό τουρνουά στο Παρίσι μέχρι την τελευταία στέψη και την ολοκλήρωση του δεύτερου θρι-πίτ. Το συνεργείο κατέγραψε υλικό και μίλησε με παίχτες και μέλη της ομάδας, όμως η πρόσβαση είχε έρθει με έναν μεγάλο αστερίσκο: ο ίδιος ο Jordan θα έπρεπε να δώσει το ΟΚ για να χρησιμοποιηθεί το υλικό.

Beckham

Το «Beckham» είναι μια μίνι σειρά τεσσάρων μερών που παρακολουθεί την άνοδο του Βρετανού αστέρα του ποδοσφαίρου από την ταπεινή του αρχή μέχρι την κορυφή του αθλήματος που τον έκανε έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους παίκτες της εποχής του τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Δείχνει πώς ο 48χρονος πλέον, έγινε ένας διάσημος αθλητής και μεταμορφώθηκε σε παγκόσμιο είδωλο με γνώσεις στα μέσα ενημέρωσης μετά τις συμφωνίες χορηγίας του και τον γάμο του με την Spice Girl Victoria Adams.

Depp v.s Heard

Το ντοκιμαντέρ πραγματεύεται την υπόθεση δυσφήμισης του Johnny Depp που μήνυσε γι’ αυτό την  Amber Heard και του τσίρκου που είχε δημιουργηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και που συνόδευσε τη δίκη. Η δίκη, η οποία διήρκεσε έξι εβδομάδες, εξέτασε κατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμιση που αφορούσαν το πρώην ζευγάρι Johnny Depp και Amber Heard.

Robbie Williams

Με αφορμή τα 25 χρόνια στη σκηνή ως σόλο καλλιτέχνης η μίνι σειρά με τίτλο απλά το όνομά του «Robbie Williams» αποτελείται από 4 επεισόδια και αφηγείται την ιστορία του πιο επιτυχημένου Βρετανού καλλιτέχνη όλων των εποχών μέσα από μία άγρια, «πικάντικη» και γεμάτη μυστήριο αρκετές φορές, πορεία προς τη δόξα.

Περιλαμβάνει ανέκδοτο αρχειακό υλικό σχεδόν 30 χρόνων από το προσωπικό αρχείο του σταρ με την επιμέλεια μιας καταξιωμένης ομάδας κινηματογραφιστών.

Britney Vs Spears

Η δημοσιογράφος Τζένι Έλισκιου και η σκηνοθέτρια Έριν Λι Καρ ερευνούν τον αγώνα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την ελευθερία μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις και στοιχεία.

Διαβάστε επίσης:

The Crown: «Υπάρχουν αναλήθειες σε σκηνές της σειράς του Netflix για τη Νταϊάνα»

«Napoleon»: Αυτό είναι το τελικό τρέιλερ της επικής ταινίας με τον Joaquin Phoenix (video)

Ο Τζέρεμι Άιρονς θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Ο κόμης Μόντε Κρίστο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34