search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 23:36
MENU CLOSE

Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης: Ο ΑΝΤ1 συμμετέχει με ειδικό βίντεο για την συμπερίληψη

21.11.2023 13:27
Untitled design (2)

Για μια τηλεόραση ανοιχτή, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, για μια τηλεόραση η οποία θα σέβεται τη διαφορετικότητα και θα λέει «όχι στην περιθωριποίηση», για μια τηλεόραση που δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με προβλήματα όρασης και ακοής να την παρακολουθήσουν, ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας λειτουργεί ο ΑΝΤ1 και συμμετέχει στην προσπάθεια που γίνεται με αφορμή την- σημερινή – Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης.

Το κανάλι αξιοποιεί τη δύναμη της τηλεοπτικής εικόνας του και ενημερώνει τους τηλεθεατές μέσω των εκπομπών του, αλλά και μέσω μετάδοσης τηλεοπτικών μηνυμάτων, για τη σημασία της συμπερίληψης.

Με μότο «Ανακαλύψτε τα πάντα» το εξειδικευμένο βίντεο του σταθμού, με διερμηνεία στη νοηματική και ηχητική περιγραφή, δίνεται έμφαση στη συμπερίληψη και με ειδικά ρεπορτάζ εξηγούνται οι τρόποι με τους οποίους, πλέον, μπορούν να παρακολουθούν τηλεοπτικά προγράμματα τα άτομα μεπροβλήματα όρασης και ακοής.

Διαβάστε επίσης:

The Crown: «Υπάρχουν αναλήθειες σε σκηνές της σειράς του Netflix για τη Νταϊάνα»

«Napoleon»: Αυτό είναι το τελικό τρέιλερ της επικής ταινίας με τον Joaquin Phoenix (video)

Ο Τζέρεμι Άιρονς θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Ο κόμης Μόντε Κρίστο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 23:34