ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:30
MENU CLOSE

Coldplay: Πώς η συναυλία τους στη Μαλαισία γίνεται πολιτικό ζήτημα

22.11.2023 14:00

Σε πολιτικό ζήτημα έχει αναχθεί η προγραμματισμένη γι απόψε συναυλία του βρετανικού συγκροτήματος Coldplay στην Μαλαισία, με την κυβέρνηση να προειδοποιεί ότι αν τα μέλη του γκρουπ δείξουν «ανάρμοστη συμπεριφορά» επί σκηνής, η συναυλία θα διακοπεί. Ωστόσο η κυβέρνηση απέρριψε τις εκκλήσεις των συντηρητικών μουσουλμάνων για ακύρωση του σόου…
Οι συντηρητικοί μουσουλμάνοι, που συσπειρώθηκαν γύρω από το μεγαλύτερο μπλοκ της αντιπολίτευσης, διαμαρτύρονται ότι οι Coldplay έχουν υποστηρίξει την κοινότητα LGBTQ+, και επιπλέον υποστήριξαν ότι η συναυλία δεν πρέπει να γίνει σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους Παλαιστίνιους της Γάζας.
Όμως ο υπουργός Επικοινωνίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Φαχμί Φαντζίλ απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την πραγματοποίηση της πρώτης, ιστορικής συναυλίας των Coldplay στην Μαλαισία, που θα γίνει σε ένα στάδιο έξω από την Κουάλα Λουμπούρ, όπου αναμένεται ότι θα σπεύσουν 75.000 άνθρωποι.

Διαβάστε επίσης:

Matt Rife: Η άνοδος και η πτώση ενός stand-up κωμικού (videos)

Παλαιστίνη: Οι όροι της συμφωνίας Χαμάς και Ισραήλ – Για κάθε 10 ομήρους μία επιπλέον μέρα στην 4ήμερη κατάπαυση πυρός (videos)

Ποια είναι η ιστορία πίσω από την Black Friday; (photos)

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:30
Exit mobile version