search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 06:29
MENU CLOSE

Ανερχόμενο αστέρι του NBA φέρεται ότι έχει σχέση με ανήλικη (Photos/Videos)

24.11.2023 21:52
PAIKTHS_NBA
AP

Eν ενεργεία παίκτης του NBA κατηγορείται πως είχε σεξουαλική σχέση με 15χρονη. Πρόκειται για τον σταρ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Τζος Γκίντι.

Όλα ξεκίνησαν από δημοσίευμα της ισπανικής «Marca», με το θέμα να παίρνει τεράστιες διαστάσεις σε όλον τον κόσμο γρήγορα. Σύμφωνα με αυτό, o παίκτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Tζος Γκίντι κατηγορείται ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με μια ανήλικη. Η κοπέλα φημολογείται ότι είναι δευτεροετής στο γυμνάσιο.

Η ίδια η κοπέλα φέρεται ότι δημοσίευσε φωτογραφίες στα social media με τον αστέρα του NBA. Οι εικόνες δημοσιεύθηκαν αρχικά από ανώνυμη πηγή και στη συνέχεια διαγράφηκαν, αλλά ήδη είχαν γίνει viral, με την καριέρα και την εικόνα του Γκίντι να έχει τεθεί σε μεγάλο κίνδυνο.

Η κοπέλα υποστήριξε στο διαδίκτυο πως είχε σεξουαλική σχέση μαζί του, κάτι που πλέον ελέγχεται από τις Αρχές. Σε ορισμένα από τα βίντεο που ανάρτησε, εμφανίζεται και ο πλέι μέικερ των Θάντερ, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι γνωρίζονται οι δυο τους.

Η νομοθεσία στην Οκλαχόμα επιτρέπει σεξουαλική σχέση με γυναίκες άνω των 16 ετών και η κοπέλα σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες δεν έχει περάσει ακόμη αυτό το όριο, κάτι το οποίο ωστόσο μένει να επιβεβαιωθεί.

Ο μπασκετμπολίστας προς το παρόν έχει σβήσει τους λογαριασμούς του στα social media και δεν έχει τοποθετηθεί, ενώ μένει να φανεί τι στάση θα κρατήσει τόσο η Λίγκα, όσο και η ομάδα του, καθώς το NBA φημίζεται για την αυστηρή του στάση σε κάθε τι παράνομο από ανθρώπους του πρωταθλήματος. Αν, ωστόσο, ισχύει, τότε ο άσος θα βρεθεί κατηγορούμενος με σοβαρές συνέπειες.

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα για την έμφυλη βία: Ανησυχητικό ποσοστό δικαιολογεί το ξύλο στις γυναίκες – Σοκαριστικά ευρήματα

Βοιωτία: Συνελήφθη 25χρονος για πορνογραφία ανηλίκων – Βρέθηκε πλήθος αρχείων

Η 89χρονη που δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ είπε στον Μητσοτάκη… να βάλει κι αυτός κάτι για το φτωχό το Μεσολόγγι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04