search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 08:49
MENU CLOSE

Αεροπλάνο προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση στην… Αττική Οδό- Έκπληκτοι οι οδηγοί (Photos)

24.11.2023 18:00
aeroplano-new

Αντιμέτωποι με αυξημένη κίνηση ήρθαν το μεσημέρι της Παρασκευής (24/11) οι οδηγοί που βρισκόταν στην Αττική Οδό στο ύψος του δακτυλιδιού, στο Μαρούσι.

Όσοι βρίσκονταν στο σημείο πίστευαν πως ήταν απλά μία ημέρα με… κίνηση, ωστόσο όταν κατάλαβαν τον λόγο στης συμφόρησης, έμειναν έκπληκτοι.

Ειδικότερα, οι οδηγοί στο ρεύμα προς αεροδρόμιο αντιλήφθηκαν πως ο λόγος της συμφόρησης δεν ήταν ούτε κάποιο τροχαίο, ούτε η αυξημένη κίνηση, αλλά ένα… αεροπλάνο το οποίο μεταφερόταν με φορτηγό.

Πρόκειται για μία πρωτόγνωρη εικόνα, καθώς δεν συνηθίζεται να βλέπουμε αεροσκάφη να μεταφέρονται σε κεντρικούς δρόμους σε ώρες αιχμής.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του ethnos.gr, το αεροπλάνο μεταφερόταν σπαστά σε τρία μέρη από ισάριθμα φορτηγά, ενώ υπήρχαν και οχήματα που το συνόδευαν. Σε ξεχωριστό φορτηγό βρισκόταν η καμπίνα του, ενώ σε άλλα τα φτερά και οι τουρμπίνες.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκίδα: Ασθενής έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς άδεια γιατρού και φορώντας… καθετήρα

Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Προαστιακό: Δρομολόγιο αντί για το αεροδρόμιο έφτασε στα… Λιόσια

Κακοκαιρία «Oliver»: Χαμηλό βαρομετρικό φέρνει μίνι κακοκαιρία με καταιγίδες, βοριάδες και χιόνια – «Καμπανάκι» Καλλιάνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 08:44