search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:42
MENU CLOSE

Black Friday: Αυξημένη η κίνηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Ουρές έξω από καταστήματα (Photos/Video)

24.11.2023 18:53
ermou-new

Αυξημένη παρουσιάζεται η κίνηση από το πρωί της Παρασκευής (24/11) στα καταστήματα λόγω Black Friday σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Η Ερμού στο κέντρο της Αθήνας γέμισε από νωρίς από κόσμο που κοιτούσε τις βιτρίνες, έμπαινε στα καταστήματα και σύγκρινε τιμές προκειμένου να εκμεταλλευτεί την καλύτερη προσφορά. Μάλιστα σε ορισμένα καταστήματα δεν έλειψαν και οι ουρές.

Ίδια εικόνα και στη Θεσσαλονίκη. Σε εμπορικό κέντρο της συμπρωτεύουσας, αρκετός κόσμος είχε σχηματίσει ουρές έξω από κατάστημα αθλητικής ένδυσης πριν… την έναρξη του ωραρίου.

Δεκάδες άτομα -κυρίως νεαρής ηλικίας- περίμεναν υπομονετικά στην ουρά για το κυνήγι των προσφορών, σύμφωνα με το thesstoday.

Ουρές και στη Λάρισα

Στη Λάρισα σημειώθηκαν ουρές έξω από γνωστό κατάστημα ρούχων. Σε σχετικό βίντεο φαίνεται ο κόσμος να περιμένει να ανοίξουν τα ρολά του καταστήματος και τη στιγμή που αυτά σηκώνονται, όσοι περίμεναν μπαίνουν για να προλάβουν τις προσφορές που υπάρχουν λόγω της Black Friday.

@tsinouli #blackfriday #blackfridaydeals #zara #shopping #shoppingaddict ♬ Funny Song – Funny Song Studio & Sounds Reel

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για το Μάτι: Η ώρα των απολογιών – Τι είπε ο τότε αρχηγός του ΠΣ Σωτήρης Τερζούδης

Αεροπλάνο προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση στην… Αττική Οδό- Έκπληκτοι οι οδηγοί (Photos)

Κακοκαιρία «Oliver»: Χαμηλό βαρομετρικό φέρνει μίνι κακοκαιρία με καταιγίδες, βοριάδες και χιόνια – «Καμπανάκι» Καλλιάνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:37