search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:49
MENU CLOSE

«Ο Μέσι απάτησε την Αντονέλα με γνωστή δημοσιογράφο» – Λάδι στη …φωτιά από δημοσίευμα

25.11.2023 11:42
mesi_martinez

«Φωτιά» στο σπίτι του Μέσι βάζει δημοσίευμα βραζιλιάνικης εφημερίδας, λίγα 24ωρα μετά την τεράστια νίκη της «Αλμπισελέστε» στο «Μαρακανά».

Όπως αποκαλύπτει η «Directo do Miolo», ο αργεντίνος σταρ της μπάλας απάτησε τη σύζυγο και μητέρα των τριών παιδιών του, Αντονέλα Ροκούζο, με γνωστή δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της εθνικής Αργεντινής.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, πρόκειται για τη δημοσιογράφο Σόφι Μαρτίνες, η οποία έχει αναρτήσει στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο με τον Μέσι.

Οι συντάκτες του άρθρου τονίζουν ότι η δημοσιογράφος είναι ο λόγος που την τελευταία περίοδο το ζεύγος περνάει σοβαρή κρίση και βρίσκεται στα πρόθυρα του διαζυγίου μετά από 15 χρόνια γάμου.

Η είδηση έρχεται να «ταράξει» τα νερά, λίγες μέρες μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να προσπαθεί να τα βρει για χάρη των παιδιών τους.

Διαβάστε επίσης:

Η «τσιρλίντερ» Ντόλι Πάρτον τραγούδησε και ξεσήκωσε στο ημίχρονο αγώνα (Videos)

Ο Έντι Μέρφι επιστρέφει ως ο «Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς»

Βαλλιανάτος: Το ’85 μου ζητούσαν να απολογηθώ γιατί οι ομοφυλόφιλοι κολλάνε τον κόσμο AIDS

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50