search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:17
MENU CLOSE

Κασσελάκης: «Έρχονται 1,63 δισ. επιπλέον φόροι για τους πολίτες το 2024»

26.11.2023 12:52
kasselakis

Υπέρ «ενός δίκαιου και σταθερού φορολογικού συστήματος» τάχτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως ο προϋπολογισμός του 2024, που κατατέθηκε από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, περιλαμβάνει 1,63 δισ. επιπλέον φόρους για τους πολίτες σε σύγκριση με το 2023.

Σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter), ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε: «2024: 1,63 δισ. επιπλέον φόροι για τους πολίτες. Θέλουμε – και θα εργαστούμε γι’ αυτό – ένα δίκαιο, σταθερό φορολογικό σύστημα. Χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις κάθε τρεις και λίγο για τον πολίτη. Γίνετε κομμάτι της προσπάθειας για μια Σύγχρονη Αριστερά. Γραφτείτε σήμερα στο https://isyriza.gr».

Στη δημοσίευσή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισύναψε βίντεο με όσα ανακόλουθα έλεγε, το 2018, στη Βουλή ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για επιδοματική πολιτική.

Διαβάστε επίσης:

Αισιοδοξία Μητσοτάκη: Η χρονιά κλείνει με θετικές ειδήσεις από το πεδίο της οικονομίας

Γλυπτά του Παρθενώνα: Ύπερ της συμφωνίας «δανεισμού» ο Κιερ Στάρμερ

Νέα επίθεση Μπέου σε Κασσελάκη: «Έλα τώρα με τον Μπέπε Γκρίλο – Αυτός προκάλεσε με τις αηδίες για τις υιοθεσίες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:16