search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:26
MENU CLOSE

Θύμα διαδυκτιακού bullying η Ελληνίδα Miss Τουρισμός

27.11.2023 16:39
tsolpidou-new

Η Γλυκερία Τσολπίδου δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Tourism International, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (25/11) στη Μαλαισία.

Το μοντέλο με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έχει σπουδάσει κλασικό μπαλέτο αλλά και ψυχολογία. Όπως έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ μόλις τελείωσε το σχολείο και παράλληλα βοηθάει εθελοντικά, άτομα με αναπηρία.

Αν και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, η Γλυκερία Τσολπίδου δεν είδε τον εαυτό της ανάμεσα στα κορίτσια που ξεχώρισαν, πράγμα που έκανε η ίδια γνωστό με ένα βίντεό της στο TikTok.

Σε αυτό, ακούγεται να λέει: «Δυστυχώς, δεν κατάφερα να φέρω κάποιον τίτλο στη χώρα μας. Τα έδωσα όλα, ό,τι είχα και δεν είχα. Ευχαριστώ πολύ εσάς τους λίγους που ήσασταν δίπλα μου και με υποστηρίξατε, γιατί η πλειοψηφία δεν το έκανε αυτό. Πέρασα εκπληκτικά και να είστε σίγουροι, έρχονται πολλά ωραία. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

@melaxrinhrapoynzel Και πάλι σας ευχαριστώ μείνετε συντονισμένοι!! ❤️❤️❤️ #misstourisminternational #miss #greece #christinateam #rapunzelteam #fy #fyp #fyyyyyyyyyyyyyyyy ♬ πρωτότυπος ήχος – glykeria.tsolpidoy

Έπεσε θύμα διαδυκτιακού bullying

Την ίδια στιγμή, η Ελληνίδα Miss Τουρισμός έχει δεχθεί πλήθος κακοποιητικών και ρατσιστικών σχολίων κάτω από τις αναρτήσεις της, από ανθρώπους που εναντιώθηκαν στη συμμετοχή της, γράφοντας πως η νεαρή δεν θα έπρεπε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό ομορφιάς, γιατί «δεν είναι αρκετά όμορφη».

Η συμμετοχή της Γλυκερίας Τσολπίδου στον διαγωνισμό Miss Tourism International μας θύμισε για ακόμη μία φορά πόσο επικίνδυνος είναι ο διαδικτυακός εκφοβισμός για την ψυχική υγεία.

Ο διαδικτυακός εκφοβισμός που βιώνει η Γλυκερία δεν περιορίζεται μόνο σε διαφωνίες για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό. Υπάρχουν άτομα που προτρέπουν σε βία σε βάρος της, ενώ κάποιοι χρήστες γράφουν πως… δεν αξίζει να ζει, λόγω της εμφάνισής της.

Διαβάστε επίσης:

Φλώρινα: «Φαρμάκι» το κόστος θέρμανσης, δίνουν 4.000 ευρώ με επίδομα… κάτω από 800 ευρώ και μαγειρεύουν στην ξυλόσομπα

Ποινές έως 20 χρόνια για την απόπειρα βιασμού, «ψαλίδι» στις αναβολές – Τι αλλάζει με το νέο Ποινικό Κώδικα

Ναυάγιο Raptor: Σε «μαύρη» λίστα διεθνών αρχών ελέγχου ήταν το πλοίο – Ελέγχεται για λαθρεμπόριο (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:20