search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:28
MENU CLOSE

Νάξος: Νέο πρόβλημα με το Blue Star 1 – Δύο ώρες προσπαθούσε να «δέσει» στο λιμάνι

28.11.2023 17:15
naxos-new

Νέο πρόβλημα προέκυψε με το πλοίο Blue Star 1 στο λιμάνι της Νάξου, καθώς λόγω των θυελλωδών ανέμων δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδικασία αποβίβασης.

Μετά τη χθεσινή πρόσκρουση στο ντόκο του λιμένα του νησιού, σήμερα το πλοίο αδυνατούσε, για πάνω από μία ώρα, να δέσει στο λιμάνι, σύμφωνα με το cyclades24.

Πιο αναλυτικά, το πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο από Πειραιά για Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη, ωστόσο στην προσπάθειά του να δέσει στη Νάξο αντιμετώπισε δυσκολίες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Κάποια στιγμή το πλοίο κατάφερε να δέσει στο λιμάνι και να αποβιβάσει τους επιβάτες, ωστόσο λόγω κινδύνου πρόσκρουσης απομακρύνθηκε χωρίς να προλάβει να αποβιβάσει τις νταλίκες και ενδεχομένως κι άλλα οχήματα.

Καταβλήθηκε προσπάθεια σχεδόν δύο ωρών προκειμένου το πλοίο να ξαναδέσει στο λιμάνι, κάτι που τελικά δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα να αναχωρήσει για Σαντορίνη χωρίς να ολοκληρώσει την αποβίβαση. Μάλιστα, φαίνεται πως κατά τις προσπάθειες που έγιναν για να δέσει στο λιμάνι, το πλοίο έχασε και έναν κάβο.

Διαβάστε επίσης:

Ναυάγιο στη Λέσβο: «Σβήνουν» οι ελπίδες για τους 12 ναυτικούς του Raptor – Εν αναμονή της κατάθεσης του 40χρονου

Σοκ στον Κολωνό: 20χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από 18 άτομα

Χαλκιδική: Η αστυνομία πέταξε ξανά στον δρόμο 82χρονο με αναπηρία – «Δεν έχω πού να πάω» (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:27