search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:15
MENU CLOSE

Μαρίνα Πατούλη: «Δεν μπορώ να συγχωρήσω την απιστία – Έχει συμβεί να με απατήσουν» (Video)

30.11.2023 09:22
marina-patoyli-new

Για την σκληρή κριτική που έχει δεχθεί, το bullying αλλά και την απιστία που -όπως τονίζει- δεν συγχωρεί, μίλησε η Μαρίνα Πατούλη.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», αναφέρθηκε επίσης στο κεφάλαιο «γάμος», που -όπως υπογραμμίζει- έχει κλείσει για την ίδια. Ωστόσο, δηλώνει ανοιχτή στο ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης, καθώς έχουν, ήδη, περάσει δυο χρόνια από τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη.

«Έχω υποστεί αυστηρή κριτική για τις στιλιστικές μου επιλογές. Τα σεξιστικά σχόλια είναι έντονα. Μιλάω πάντα με το έργο μου. Τον έρωτα τον συνδέω με ωραίες στιγμές» είπε αρχικά, ενώ μιλώντας για την απιστία επισημαίνει ότι έχει απατηθεί στη ζωή της, ωστόσο, είναι κάτι που δεν συγχωρεί.

«Μας ταύτισαν με τα χρυσά σαλόνια. Φοβάμαι να φορέσω χρυσό. Ζω τα συναισθήματά μου με ένταση. Δεν μου αρέσει το μέτριο. Με έχει ερωτευθεί μαθητής μου. Είμαι ανοιχτή σε έναν νέο σύντροφο. Είμαι 2 χρόνια μόνη. Σαν σύντροφος είμαι χαρούμενη και λίγο γκρινιάρα» πρόσθεσε.

Τέλος, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη μοναχικότητα.

«Αποδέχομαι τον όρο Barbie καλοπροαίρετα. Δεν με αντιπροσωπεύει ο ορός sex symbol. Ένας άνδρας για να σταθεί δίπλα μου πρέπει να έχει μυαλό. Έχει κλείσει το κεφάλαιο γάμος. Υπάρχει μοναχικότητα στη ζωή μου. Καλώ φίλους σπίτι για να μην νιώθω μόνη» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Άνιστον: Έκανε δωρεά στο ίδρυμα του Μάθιου Πέρι – Ζήτησε το ίδιο από θαυμαστές του «Τσάντλερ»

Καίτη Κωνσταντίνου: «Μου ζητούν στον δρόμο να μιλήσω σαν τη Σωσώ»

Εξιτήριο για τη Μαρινέλλα – Νοσηλεύθηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 18:38