search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:36
MENU CLOSE

Διαζύγιο Λάσπα – Νικολόπουλου: Η κρίση στον γάμο τους ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια

01.12.2023 13:22
Untitled design (9)

H Kατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, μετά από 14 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κρίση στον γάμο του ζευγαριού ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια και τα τελευταία δύο, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι. Οι δυο τους ωστόσο, διατηρούν μια καλή επικοινωνία.

Οι φήμες για χωρισμό κυκλοφορούσαν από τον περασμένο Μάιο. Η Κατερίνα Λάσπα είχε απαντήσει τότε στην εκπομπή «Πρωινό». «Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος  που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ, που είμαι έτσι όπως είμαι… Το θέμα είναι πως είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε μαζί 15 χρόνια. Αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω; Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται, δυσκολίες υπάρχουν και πάντα υπήρχαν πολύ μεγάλες. Πάντα όμως και υπάρχει ένας τρόπος, γιατί επικοινωνούμε».

Σε συνέντευξή του, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος είχε πει: «Σαφώς και η Κατερίνα αποτελεί μέρος της κινητήριας δύναμης. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο συζητώ τα πάντα, παρότι δεν μου αρέσει να κουβαλώ στο σπίτι τα προβλήματα της δουλειάς. Η Κατερίνα  μου καθόρισε τη ζωή, αφού μου ενέπνευσε τη διάθεση για οικογένεια. Η κόρη μας είναι η μεγάλη αδυναμία της ζωής μου και η οικογένεια το απάγκιο μου. Με την Κατερίνα γνωρίστηκα στην παραλία και στα δέκα λεπτά είχα πάρει την απόφαση ότι μαζί της θα πορευτώ το υπόλοιπο της ζωής μου. Μου γνώρισε τον αληθινά αγνό έρωτα».

Διαβάστε επίσης:

Χάρις Αλεξίου: Ξεκαρδιστική συνέντευξη στον Διονύση Ατζαράκη – «Δεν ξέρεις ούτε ένα τραγούδι μου ε;» (video)

Ροζαλία και Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ είναι το νέο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ

Fame Story: Δείπνο με την Ελένη Φουρέιρα κέρδισε σπουδαστής – «Από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:34