search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:59
MENU CLOSE

Fame Story: Δείπνο με την Ελένη Φουρέιρα κέρδισε σπουδαστής – «Από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου» (video)

01.12.2023 10:48
Untitled design (3)

O σπουδαστής της μουσικής ακαδημίας του «Fame Story» ο οποίος κέρδισε το έπαθλο για ένα δείπνο μαζί με την Ελένη Φουρέιρα ήταν ο Δημήτρης Κλειδάς

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου, η γνωστή τραγουδίστρια συνάντησε τον σπουδαστή – ο οποίος δεν έκρυψε το άγχος του για την έξοδο – σε ένα ιταλικό εστιατόριο, όπου δείπνησαν και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την μουσική ακαδημία.

Η Ελένη Φουρέιρα έδειξε το ενδιαφέρον της για να μάθει περισσότερα για τη ζωή του 30χρονου επίδοξου τραγουδιστή, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια μετά το πέρας του διαγωνισμού.

«Έχεις μία φωνή μοναδική και στο λέω και στο Live κάθε φορά. Μπορείς να ερμηνεύσεις τα πάντα και αυτό είναι μοναδικό. Δεν σε βλέπω στα πάντα, σε βλέπω στο πιο έντεχνο – λαϊκό. Όλα θα σου πάνε πολύ καλά», είπε, ανάμεσα σε άλλα, η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Δημήτρης Κλειδάς ενθουσιασμένος σχολίασε για την συνάντησή του με την Ελένη Φουρέιρα: «Έμεινα με το στόμα ανοιχτό, νόμιζα ότι δεν το ζω αυτό. Κι όμως, ήταν μια καταπληκτική στιγμή, από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου μπορώ να πω».

Διαβάστε επίσης:

Χάρις Αλεξίου: Ξεκαρδιστική συνέντευξη στον Διονύση Ατζαράκη – «Δεν ξέρεις ούτε ένα τραγούδι μου ε;» (video)

Ροζαλία και Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ είναι το νέο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ

Το λευκό t-shirt της Νικόλ Κίντμαν που δίχασε το Instagram (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:57