search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:40
MENU CLOSE

Light: «Αν είχα κάνει πρόταση γάμου δεν θα το ξέρατε; Εδώ ξέρετε τι βρακί φοράει ο Κασσελάκης»

25.11.2023 12:30
light

Για τις εντάσεις που επικρατούν στα live του Fame Story, τη σχέση του, αλλά και τα beefs στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει μίλησε ο Light, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Δεν υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες. Διαφορετικές απόψεις υπάρχουν», δήλωσε αρχικά ο Light και απάντησε στο ότι η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δεν σχολίασε το στυλ του: «Δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν βγαίνω στο Fashion TV για να με παρακολουθεί καθημερινά».

Για τις φήμες που ήθελαν να υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του: «Ψάχναμε το σκυλάκι μας, δεν υπάρχουν σύννεφα. Είναι πολύ πιθανό να δείτε το επόμενο βήμα στη σχέση μας. Αν της είχα κάνει πρόταση γάμου δεν θα το ξέρατε; Εδώ ξέρετε τι βρακί φοράει ο Κασσελάκης».

Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα Μέσα τους τράπερ, ανέφερε: «Δεν μας “χρωματίζουν” πάντα με σεβασμό. Θεωρούν ότι επειδή η μουσική μας έχει βωμολοχίες δεν μας αξίζει...».

«Υπάρχει υπερβολή στο political correct, όλοι ψάχνουν να βγάλουν λαβράκι εκεί που δεν υπάρχει. Είναι θετικό να είμαστε πιο προσεκτικοί με τις λέξεις και τους όρους που χρησιμοποιούμε και το τι κάνουμε», επισήμανε.

Αναφερόμενος στον Ανδρέα Μικρούτσικο ο τράπερ και κριτής του μουσικού ριάλιτι ανέφερε: «Η εβδομάδα που υπήρχε όλο αυτό ήταν διασκεδαστική για εμένα, αλλά ήταν κάτι το οποίο με απορρόφησε αρκετά και με έκανε να δώσω αρκετή από την ενέργειά μου. Ευτυχώς έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να βλέπω τι λέει ο κ. Μικρούτσικος ώστε να απαντήσω. Εύχομαι να του αρέσουν οι απόψεις μου, αν όχι εγώ θα συνεχίσω να τις λέω».

Διαβάστε επίσης:

«Ο Μέσι απάτησε την Αντονέλα με γνωστή δημοσιογράφο» – Λάδι στη …φωτιά από δημοσίευμα

Η «τσιρλίντερ» Ντόλι Πάρτον τραγούδησε και ξεσήκωσε στο ημίχρονο αγώνα (Videos)

Ο Έντι Μέρφι επιστρέφει ως ο «Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50