search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:08
MENU CLOSE

ΔΥΠΑ: Νωρίτερα οι πληρωμές για επιδόματα, παροχές και Δώρο Χριστουγέννων – Η ημερομηνία

01.12.2023 08:45
atm_new

Νωρίτερα, όπως κάθε Δεκέμβριο, θα γίνει και φέτος η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων.

Μαζί θα γίνει και η προπληρωμή του Δώρου Χριστουγέννων σε επιδοτούμενους ανέργους, σε δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας, του επιδόματος γονικής αδείας και του επιδόματος εργασίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η διαδικασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.

Οι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Χριστουγέννων θα γίνουν από τη ΔΥΠΑ με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2).

Οι πληρωμές εμφανίζονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός 3 εργάσιμων ημερών μετά την καταβολή τους από τη ΔΥΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η προπληρωμή των επιδομάτων όσων ανέργων έχουν υποχρέωση δήλωσης παρουσίας κατά το χρονικό διάστημα από 4 Δεκεμβρίου 2023 έως 5 Ιανουαρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί μετά τη δήλωση παρουσίας, η οποία γίνεται αποκλειστικά σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση.

Διαβάστε επίσης:

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι 2023: Η εκτίμηση για τη «λυπητερή» – Πού κυμαίνονται οι τιμές στα κρέατα, «φαρμάκι» οι τιμές στα γλυκά

Κώστας Σκρέκας: «Τα 1.100 έφτασαν τα προϊόντα της “Μόνιμης Μείωσης Τιμής”»

ΑΑΔΕ: 375.000 ΑΦΜ αυτόματα σε ανηλίκους άνω των 12 ετών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:08