ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:39
MENU CLOSE

Πέραμα: «Γλίστρησε και ακούσαμε ένα "μπαμ"» - Συμμαθήτρια της 14χρονης εξηγεί πώς έγινε το ατύχημα

02.12.2023 20:11

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης σε γυμνάσιο του Περάματος, όταν 14χρονη μαθήτρια έπεσε από τον τρίτο όροφο του σχολείου στο κενό.

Συμμαθήτρια της 14χρονης περιέγραψε πώς έγινε το περιστατικό: «Η κοπέλα πηγαίνει στη δευτέρα Γυμνασίου. Στην έκτη ώρα δεν έχουμε διάλειμμα, απλά αλλάζουν οι καθηγητές. Έφυγε ο καθηγητής και μέχρι να έρθει η καθηγήτρια, η συμμαθήτριά μου ανέβηκε στην έδρα και χόρευε. Όταν άκουσε πως έρχεται η καθηγήτρια, πήγε να ανέβει στο παράθυρο για να φτάσει στο θρανίο της. Προσπάθησε να στηριχτεί στο παράθυρο για να μην πέσει, όμως ήταν ανοιχτό και δεν φαινόταν γιατί η κουρτίνα ήταν κλειστή για να μην μπαίνει ο ήλιος. Γλίστρησε και ακούσαμε να λέει “αχ” και μετά ένα “μπαμ”».

Σύμφωνα με τον αδερφό της 14χρονης, η μαθήτρια αναμένεται να χειρουργηθεί ενώ ο πατέρας τους δεν γνωρίζει ακόμα τίποτα για το συμβάν: «Η μάνα μου έριξε κλάμα στο νοσοκομείο. Πόναγε η μάνα μου, λιποθύμησε κιόλας. Και ο πατέρας μου δεν είναι εδώ κοντά μου. Δουλεύει στο Ναυτικό και ταξιδεύει. Και τώρα δεν ξέρουμε πώς να του το πούμε».

Διαβάστε επίσης:

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:39
Exit mobile version