search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:05
MENU CLOSE

Eurovision 2024: Ανάμεικτες αντιδράσεις στη συμμετοχή του Ισραήλ – Χειροκροτήματα και αποδοκιμασίες (Video)

09.05.2024 23:35
eden_golan_eurovision_new

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στο κοινό η παρουσίαση της συμμετοχής του Ισραήλ στη Eurovision, με την Έντεν Γκολάν να εισπράττει χειροκροτήματα αλλά και αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της.

Ωστόσο, παρά τις έντονες αποδοκιμασίες κατά την πρόβα της Τετάρτης για τον δεύτερο ημιτελικό, αυτή τη φορά οι αντιδράσεις ήταν πιο ήπιες.

Δείτε το βίντεο:

Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξε θορυβώδεις αποδοκιμασίες την Τετάρτη καθώς ανέβαινε στη σκηνή και κατά τις πιο ήσυχες στιγμές του τραγουδιού της. Ωστόσο, υπήρξε επίσης ηχηρή υποστήριξη και χειροκρότημα από πολλούς.

Σε δήλωσή της, η Γκολάν ανέφερε: «Είμαι περήφανη που εκπροσωπώ τη χώρα μου, ιδιαίτερα φέτος. Δέχομαι υποστήριξη και αγάπη και είμαι αποφασισμένη να δώσω την καλύτερη δυνατή ερμηνεία μου αύριο στον ημιτελικό και τίποτα δεν θα με αποτρέψει από αυτόν τον στόχο!».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: LIVE ο Β’ ημιτελικός – Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ακυρώθηκε η εμφάνισή του στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Μαρίνα Σάττι: Δείτε το «Ζάρι» μεταφρασμένο στη νοηματική (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:04