ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:11
MENU CLOSE

Ισπανία: «Οσμή» σκανδάλου στο παλάτι - Φήμες ότι η βασίλισσα Λετίθια είχε δεσμό με τον πρώην γαμπρό της

04.12.2023 15:38

«Οσμή» σκανδάλου στο παλάτι της Ισπανίας με πρωταγωνίστρια τη βασίλισσα Λετίθια, η οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με τον πρώην γαμπρό της. 

Ο 53χρονος Del Burgo έβαλε «φωτιά» στο παλάτι με μία ανάρτηση στο Χ (πρώην Twitter), η οποία είχε μία φωτογραφία της Λετίθια πριν από περίπου 15 χρόνια με το ακόλουθο κείμενο σαν λεζάντα:

«Αγάπη μου. Φοράω την πασμίνα σου. Το αισθάνομαι σαν να σε νιώθω δίπλα μου. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες για να ιδωθούμε ξανά. Σε αγαπώ. Δικιά σου».

Στη συνέχεια, όμως, ο Del Burgo διέγραψε τόσο την ανάρτηση όσα και τον λογαριασμού του στο Χ όταν η ανάρτηση έγινε αντιληπτή από τα ισπανικά media.

Ο Del Burgo εμφανίζεται να υποστηρίζει ότι ήταν έτοιμος να παντρευτεί την Λετίθια το 2004, ενώ αυτή ήταν ακόμα δημοσιογράφος.

Κατά τους ίδιους ισχυρισμούς, ο Del Burgo θα έκανε την πρόταση σε δείπνο με τη Λετίθια στο ξενοδοχείο Ritz στη Μαδρίτη αλλά σε εκείνο το ραντεβού η μετέπειτα βασίλισσα της Ισπανίας φέρεται να του είπε ότι είχε γνωρίσει έναν άνδρα (σ.σ. τον Φελίπε) ο οποίος θα της άλλαζε τη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Το #Cancel_Balenciaga μετά την καμπάνια με σαδομαζοχιστικά αρκουδάκια πάει περίπατο

Πόλεμος στη Γάζα: Επιστροφή στο αρχικό πλάνο Νετανιάχου για νέα «Νάκμπα» (videos)

Kiss: «The End of the Road» για τη θρυλική μπάντα – Mόνο με… avatars στο εξής τα live τους (videos)

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:11
Exit mobile version