search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:18
MENU CLOSE

Χανιά: Μεθυσμένοι Αμερικανοί ναύτες ξυλοκόπησαν 15χρονες μαθήτριες – Τις χτύπησαν με γροθιές και χαστούκια!

05.12.2023 12:39
enetiko_limani_xania_new

Ανάστατη για ακόμη μία φορά είναι η τοπική κοινωνία των Χανιών εξαιτίας επεισοδίων που προκαλούν μεθυσμένοι Αμερικανοί στρατιώτες και ναύτες.

Τελευταίο και άκρως σημαντικό αυτό που προκάλεσαν μεθυσμένα μέλη του πληρώματος του αμερικανικού αεροπλανοφόρου «USS Gerald Ford» σε βάρος δυο μαθητριών ηλικίας 15 χρόνων.

Όπως αναφέρει το τοπικό site stinpena.gr, οι δύο ανήλικες κοπέλες δέχθηκαν επίθεση το βράδυ του Σαββάτου (2/12) στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων από δύο μεθυσμένους Αμερικανούς ναύτες, οι οποίοι φέρονται ότι τις χτύπησαν με γροθιές και χαστούκια!

Οι 15χρονες, που κατάφεραν να ξεφύγουν τρέχοντας, περιέγραψαν τους δυο Αμερικανούς.

Οι δυο ανήλικες υπέβαλαν καταγγελίες και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, το μήκους 337 μέτρων αεροπλανοφόρο «USS Gerald Ford», θα αναχωρήσει εκτάκτως από τη Σούδα την Τετάρτη (6/12).

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων.

Η ανακοίνωση επισημαίνει μεταξύ άλλων πως «το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο με τους μεθυσμένους στρατιώτες να επιτίθενται σε περαστικούς, να αλωνίζουν στις γειτονιές μας βρίζοντας και προκαλώντας, να αντιμετωπίζουν με περιφρόνηση τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας».

«Φτάνει πια! Ως εδώ! Είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας, οι φονιάδες των παιδιών του Παλαιστινιακού λαού! Καλούμε όλους τους υπεύθυνους να τους μαζέψουν! Καλούμε τον Χανιώτικο λαό να δώσει τη δική του απάντηση σε όλα αυτά, μέσα από τον αγώνα του για την απεμπλοκή της Ελλάδας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και το μακέλεμα του Παλαιστινιακού λαού, να ξηλωθούν οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις του θανάτου από τη Σούδα και τη χώρα μας γενικότερα, να ξεκουμπιστούν οι φονιάδες των λαών από την πόλη μας!», προσθέτει.

Διαβάστε επίσης:

Μετρό: Αυτές τις ώρες θα είναι κλειστοί αύριο οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι»

Σπείρα ATM: Επιπλέον κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών σε βάρος του τράπερ και των συγκατηγορουμένων του

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής – «Σφηνώθηκε» κάτω από ΙΧ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:18