search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:40
MENU CLOSE

Υπουργείο Υγείας: Fake news η ανακοίνωση για εκκένωση σε πολυκατοικίες των Εξαρχείων λόγω… κοριών (photo)

05.12.2023 14:25
exarxeia_new

Ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει ως ψευδή ανακοίνωση που προειδοποιεί όλους τους επισκέπτες που φιλοξενούνται σε διαμερίσματα στην περιοχή των Εξαρχείων να εκκενώσουν άμεσα τα σπίτια, εξέδωσε το υπουργείο Υγείας.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση, η οποία τοιχοκολλήθηκε σήμερα (5/12) το πρωί σε σημεία των δρόμων Χαριλάου Τρικούπη, Κομνηνών και Αλεξάνδρας, επικαλείται λόγους δημόσιας υγείας (κοριοί).

Μάλιστα στα χαρτιά που έχουν τοιχοκολληθεί σε εισόδους πολυκατοικιών κυρίως, υπάρχει επίσης το λογότυπο του Δήμου Αθηναίων και του υπουργείου Υγείας.

«Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει τους πολίτες ότι, η ανακοίνωση που έχει θυροκολληθεί σε πολυκατοικίες των Εξαρχείων και αναφέρει ότι, θα πρέπει οι ένοικοι να εκκενώσουν άμεσα την πολυκατοικία για λόγους δημόσιας υγείας, ειδάλλως θα έχουν πρόστιμο ύψους 500 ευρώ, είναι απολύτως ψευδής», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.

«Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη έχει ήδη ενημερώσει εγγράφως τις αστυνομικές αρχές, ώστε να πράξουν τα δέοντα. Η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί θεσμικό καθήκον της Πολιτείας και δεν επιτρέπεται κανένας να τρομοκρατεί και να παραπληροφορεί τους πολίτες, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, τις επίσημες αρχές», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Πρώτη εκπαιδευτική ημερίδα ΣΦΕΕ Patient Think Tank: «Το ταξίδι του φαρμάκου»

Σουηδική μελέτη για τη μαστογραφία: Ο τακτικός προληπτικός έλεγχος μειώνει τη θνησιμότητα από καρκίνο του μαστού

ΕΣΥ: Κινητοποιήσεις στα νοσοκομεία αύριο και την Παρασκευή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:36