search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:41
MENU CLOSE

Απεργία: Χωρίς ταξί και σήμερα

06.12.2023 08:16
taxi new

Για άλλη μια μέρα η Αθήνα όπως και όλη η χώρα θα μείνει ταξί, καθώς συνεχίζεται και σήμερα Τετάρτη η απεργία.

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των οδηγών ταξί και αγοραίων έχουν ξεκινήσει απεργία από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 5 το πρωί της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου ζητώντας σταθεροποίηση του φορολογικού ορίου και κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων στην ανακοίνωσή της μιλάει για οικονομική εξόντωση και εξαθλίωση με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, σημειώνοντας πως η φορολόγηση με τεκμαρτό εισόδημα θα προκαλέσει υπέρμετρη επιδείνωση της κατάστασης όπου θα μας οδηγήσει στο κλείσιμο ή σε έξοδο από το επάγγελμα.

Από την πλευρά του το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, με σχετική ανακοίνωσή του συμμετέχει στις κινητοποιήσεις εκφράζοντας «την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων αυτοκινητιστών για την φοροληστρική επίθεση της κυβέρνησης».

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Κακοκαιρίας σύνεχεια με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πού θα χιονίσει

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Πότε κλείνοιυν οι σταθμοί του μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι» – Στις 12 πορεία στο κέντρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:40