search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:27
MENU CLOSE

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Χιλιάδες αστυνομικοί, κλειστοί σταθμοί μετρό και πορείες μνήμης

06.12.2023 07:08
GRIGOROPOULOS NEW

Σήμερα συμπληρώνονται 15χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό, Επαμεινώνδα Κορκονέα και έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις από μαθητές και φοιτητές αλλά και οργανώσεις και συλλογικότητες της Αριστεράς.

Ειδικότερα για τις 12:00 το μεσημέρι έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις με πρωτοβουλία μαθητών, σχολείων και φοιτητικών συλλόγων στα Προπύλαια, ενώ για τις 18:00 το απόγευμα στον πίδιο χώρο συγκεντρώσεις σωματείων, φορέων, οργανώσεων και συλλογικοτήτων της Αριστεράς.

Επί ποδός 4.000 αστυνομικοί

Από νωρίς το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας θα είναι επί ποδός 4.000 αστυνομικοί.

Επίσης, θα πετάξει το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, ενώ εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και του αρχηγείου θα δίνουν και drones. Σε ετοιμότητα θα βρίσκονται και τα υδροβόλα οχήματα, οι «Αίαντες», ενώ δυνάμεις ΜΑΤ και ομάδες ΔΡΑΣΗ θα αναπτυχθούν και σε σημεία γύρω από τα Εξάρχεια.

Όπως, δε, ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ οι αστυνομικοί που θα συμμετέχουν στα μέτρα θα φορούν κάμερες στις στολές τους κατά τη διάρκεια των ελέγχων.

Κλειστοί σταθμοί του μετρό

Στο πλαίσιο των μέτρων της ΕΛΑΣ ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» έκλεισε 9 το πρωί μέχρι νεωτέρας ενώ ο σταθμός «Μοναστηράκι» θα κλείσει από τις 11 μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι για να ξανακλείσει από τις 6 το απόγευμα μέχρι να δώσει εντολή επαναλειτουργίας η αστυνομία.

Διαβάστε επίσης

«Αστακός» η Αθήνα ενόψει της επίσκεψης Ερντογάν – Πού απαγορεύονται οι συναθροίσεις, ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Κακοκαιρία: Ποτάμια οι δρόμοι στη Βόρεια Εύβοια – Μαίνονται οι καταιγίδες στην Αττική (Video)

Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νέα Ερυθραία – Βγήκαν μαχαίρια και στειλιάρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:26