search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:56
MENU CLOSE

Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Σήμερα στον ανακριτή ο γυναικοκτόνος – Προκαταρκτική έρευνα για τυχόν παραλείψεις της Αστυνομίας (Video)

08.12.2023 09:25
gynaiktonos new

Στις 11 π.μ. αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτικού γραφείου Πειραιά ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης στη Σαλαμίνα, ο οποίος παραμένει κυνικός και αμετανόητος από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του.

Ταυτόχρονα διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για τυχόν παραλείψεις της Αστυνομίας στην αντιμετώπιση του περιστατικού στη Σαλαμίνα – σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην ΕΡΤ η αδερφή του θύματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες έγινε γνωστό ότι το 2019 είχε καταδικαστεί ερήμην σε 1,5 χρόνο φυλάκισης για ενδοοικογενειακή βία μετά από καταγγελία που είχε γίνει το 2013.

Δεν συνελήφθη όμως, ούτε εξέτισε την ποινή του, καθώς στο μεσοδιάστημα είχε αλλάξει την αστυνομική του ταυτότητα, είχε αλλάξει πατρώνυμο αλλά και μητρώνυμο με αποτέλεσμα η αστυνομία να μην γνωρίζει ότι πρόκειται για τον συγκεκριμένο άνδρα.

Ο 71χρονος σύντροφος της άτυχης 43χρονης, όπως ομολόγησε, ήταν αποφασισμένος να της αφαιρέσει τη ζωή.

Λίγες ημέρες πριν, την είχε ξυλοκοπήσει άγρια. Προμηθεύτηκε το όπλο που χρησιμοποίησε και το οποίο βρέθηκε δίπλα του στο αυτοκίνητο κατά τη σύλληψή του μετά τον ξυλοδαρμό.

Διαβαστε επίσης

Επεισόδια στου Ρέντη: Δεκάδες γονείς ανηλίκων έξω από Μεταγωγών – «Έχει παραβιαστεί ο μισός ποινικός κώδικας», τονίζει δικηγόρος (video)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

Κακοποίηση Όλιβερ: Η Αράχωβα δεν είναι η μόνη – Ιστορίες φρίκης και σε Άνδρο, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Ηράκλειο 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:56