search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:41
MENU CLOSE

Επεισόδια στου Ρέντη: Δεκάδες γονείς ανηλίκων έξω από Μεταγωγών – «Έχει παραβιαστεί ο μισός ποινικός κώδικας», τονίζει δικηγόρος (video)

08.12.2023 09:00
metagogon_goneis_new

Σε συνολικά 424 προσαγωγές οπαδών προχώρησε η αστυνομία μετά τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης (7/12) έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», όπου τραυματίστηκε σοβαρά ένας 31χρονος αστυνομικός.

Οι προσαχθέντες έχουν μεταφερθεί στο Αλλοδαπών, στο πλαίσιο της έρευνας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Άλλωστε είναι χαρακτηριστική η δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, ότι «η επίθεση αυτή δεν πρέπει και δεν θα μείνει ατιμώρητη, είναι ζήτημα νομιμότητας, είναι ζήτημα δικαιοσύνης».

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (8/12), έξω από το Μεταγωγών βρίσκονται δεκάδες γονείς, καθώς έχουν προσαχθεί τα παιδιά τους.

Υπάρχουν επίσης πολλοί φίλοι και συγγενείς των προσαχθέντων.

Λίγο πριν τις 9 το πρωί πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σε όσους είναι έξω από το Μεταγωγών, καθώς διαβάστηκαν τα ονόματα όσων έχουν προσαχθεί.

Στη συνέχεια οι συγγενείς προχώρησαν σε διαμαρτυρία κλείνοντας την οδό Πέτρου Ράλλη.

Μητέρα παιδιού που μεταφέρθηκε στο Μεταγωγών μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Εμένα το παιδί μου ήταν μέσα και μας είπε ότι έγιναν επεισόδια, έβγαιναν καπνοί και δεν τους άφηναν να βγουν έξω», είπε χαρακτηριστικά.

Στην εκπομπή μίλησαν και άλλοι άνθρωποι που προσήχθησαν μετά τα χθεσινά επεισόδια.

Ένας δικηγόρος που και αυτός βρέθηκε μέσα στο γήπεδο χθες το βράδυ δήλωσε πως «έδειξα την επαγγελματική μου ταυτότητα και έτσι με άφησαν να φύγω. Έχει παραβιαστεί ο μισός ποινικός κώδικας με όλα αυτά που έγιναν».

Τέλος, μία νεαρή οπαδός που βρέθηκε στο γήπεδο με παρέα φίλων της είπε πως «δεν μας άφηναν να βγούμε έξω. Είδαμε κάποια άτομα να μπαίνουν μέσα και να πετούν δακρυγόνα. Εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε ανάσα και ανοίξαμε μία πόρτα για να μπει αέρας…».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Κρύο και βροχές σήμερα – Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία το Σάββατο – Πού θα χιονίσει

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

Κακοποίηση Όλιβερ: Η Αράχωβα δεν είναι η μόνη – Ιστορίες φρίκης και σε Άνδρο, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Ηράκλειο 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:41