search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:13
MENU CLOSE

Γιώργος Μαργαρίτης: Η ερώτηση που τον εκνεύρισε – «Δεν θα μου λες τέτοια εμένα» (Video)

08.12.2023 12:40
giorgos-margaritis-new

Για τη συνεργασία του με τη Χριστίνα Μαραγκόζη μίλησε ο Γιώργος Μαργαρίτης με αφορμή την έναρξη των ζωντανών τους εμφανίσεων στο νυχτερινό κέντρο «Γραμμές», ενώ στο πλευρό του θα είναι και ο γιος του, Κωνσταντίνος.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, ο τραγουδιστής τόνισε, μάλιστα, ότι στο εξής θα επιδιώξει να αφήσει το παιδί του να κάνει τα δικά του βήματα, σε άλλο σχήμα.

«Κανονικά αυτή θα πρέπει να είναι και η τελευταία μας συνεργασία (με τον Κωνσταντίνο). Από ‘δω και πέρα ας πάρει τον δρόμο του», είπε συγκεκριμένα, προσθέτοντας:

«Τα παιδιά των τραγουδιστών – το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ – έχουν κάποια φωνή αλλά από ‘κει και πέρα πρέπει να κάνουν και δικά τους πράγματα. Πρέπει να τους αφήνουν οι πατεράδες τους να προχωράνε μόνοι τους, να παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους».

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής ενοχλήθηκε όταν ο ρεπόρτερ τον ρώτησε για τον λόγο που απέχει από το σχήμα η Πίτσα Παπαδοπούλου, παρά το γεγονός ότι είχε ανακοινωθεί.

«Α όχι, όχι τέτοια πράγματα. Πήγαινε στον ιδιοκτήτη να σου τα πει. Δεν θα μου λες τέτοια πράγματα εμένα», απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα: «Δεν εχω ανάγκη από σύντροφο και σχέση – Έχω αγαπηθεί, είμαι γεμάτη» (Video)

Κώστας Κόκλας για ισχαιμικό επεισόδιο: «Ήμουν τυχερός – Ήταν ένα καμπανάκι» (Video)

Keisha Nash Whitaker: Πέθανε στα 51 της η ηθοποιός – Έδινε μάχη με την ανορεξία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:12