search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:35
MENU CLOSE

Η Σελένα Γκόμεζ επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον Μπένι Μπλάνκο

08.12.2023 16:28
gomez

Η Σελένα Γκόμεζ επιβεβαίωσε ότι βγαίνει με τον δισκογραφικό παραγωγό Μπένι Μπλάνκο.

Αφού ένας λογαριασμός θαυμαστών στο Instagram δημοσίευσε εικόνα του ζευγαριού να δείχνει οικειότητα την Πέμπτη, η ηθοποιός του «Only Murders in the Building» απάντησε σε μια σειρά σχολίων επιβεβαιώνοντας τα συναισθήματά της για τον Μπλάνκο.

«Είναι απόλυτα ό,τι έχω στην καρδιά μου», λέει το σχόλιο της Γκόμεζ στην ανάρτηση, ενώ σε μια άλλη ανάρτηση λέει απλά: «ΑΓΑΠΗ».

Η ποπ σταρ και ηθοποιός συνεργάστηκε πρόσφατα με τον Μπλάνκο για την τελευταία της επιτυχία, «Single Soon». Στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί σε πολλά τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου του «I Can’t Get Enough» το 2019, στο οποίο ο Μπλάνκο χορεύει ντυμένος αρκουδάκι στο μουσικό βίντεο.

Μια ανάρτηση στο Instagram στον λογαριασμό της Γκόμεζ δείχνει επίσης ότι ο παραγωγός ήταν παρών στα γενέθλιά της τον περασμένο Ιούλιο.

Η Γκόμεζ επιβεβαίωσε έμμεσα τη σχέση της απαντώντας σε αρνητικό σχόλιο χρήστη των social media υπερασπιζόμενη τον Μπλάκο: «Δεν καταλαβαίνω. Αν πραγματικά νοιάζεσαι, αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος για μένα».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μαργαρίτης: Η ερώτηση που τον εκνεύρισε – «Δεν θα μου λες τέτοια εμένα» (Video)

Κώστας Κόκλας για ισχαιμικό επεισόδιο: «Ήμουν τυχερός – Ήταν ένα καμπανάκι» (Video)

Keisha Nash Whitaker: Πέθανε στα 51 της η ηθοποιός – Έδινε μάχη με την ανορεξία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07