search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:13
MENU CLOSE

«Βελτίωση» της εικόνας μέσα στα γήπεδα διαπιστώνει ο Βρούτσης και «βλέπει» βίαιες ενέργειες… εκτός

12.12.2023 19:23
oikonomou_vroutsis_new

«Η καρδιά μας, το μυαλό μας μας η ψυχή μας είναι κοντά στον αστυνομικό, το θύμα αυτής της εγκληματικής ενέργειας και στην οικογένειά του. Στόχος μας να αξιοποιήσουμε όλα μας τα όπλα για την εξιχνίαση της υπόθεσης», είπε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Αναφορικά με τη λίστα με τα 200 ονόματα σκληρών χούλιγκαν με όλες τις ομάδες και από όλη την Ελλάδα που προσκόμισαν στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Αθλητισμού Γ. Οικονόμου και Γ. Βρούτσης, είπε ότι πρόκειται «για άτομα με έντονη παραβατική συμπεριφορά και παραβατική ποινική συμπεριφορά».

Τοξικά δημοσιεύματα κι εμπρηστικές δηλώσεις παρακινούν την οπαδική βία, τόνισε ακόμα ο κ. Βρούτσης.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «Έχουμε το πιο αυστηρό πλαίσιο κατά παραβατικών συμπεριφορών στον αθλητισμό» και ξεκαθάρισε ότι θα μπουν ηλεκτρονικές κάμερες παντού στα γήπεδα, με τρόπο που δεν υπήρχε ποτέ στο παρελθόν.

Ιστορικά η βία ήταν μέσα στα γήπεδα, είπε ακόμα. «Η εικόνα μέσα στα γήπεδα έχει βελτιωθεί αλλά έχουμε βίαιες ενέργειες εκτός». Καθένας που θα μπαίνει στο γήπεδο θα περνά απο «ακτινογραφία», είπε και ξεκαθάρισε ότι είναι απαραίτητη η παρουσία της αστυνομίας στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν τίθεται θέμα αύξησης ορίων συνταξιοδότησης – Βιώσιμο το ασφαλιστικό για τα επόμενα 60 χρόνια

«Καρφιά» Δραγασάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει τα στρατηγικά του πλεονεκτήματα – Η σκέψη μου πάει κατευθείαν στο τρίτο ημίχρονο

Έξαλλοι οι ένστολοι για τα «30 αργύρια» σε όσους απασχολούνται σε γήπεδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:12