search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 05:47
MENU CLOSE

«Τα σκυλιά τρόμαξαν από το αλυσοπρίονο» υποστήριξε ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που σκότωσαν την 50χρονη

13.12.2023 17:58
thessaloniki-epithesi-skylia

Δεν υπήρχε καμία τρύπα στο πλέγμα της περίφραξης, φέρεται να υποστήριξε ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη Ελισάβετ στη Νεοχωρούδα, στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το απολογητικό του υπόμνημα, πριν οδηγηθεί στην φυλακή.

Όπως είπε ο 37χρονος, «τα σκυλιά ήταν διαρκώς φροντισμένα και καλοταϊσμένα», ενώ, «η αυλή περιβάλλεται εν μέρει από τσιμεντένιο τοίχο και εν μέρει από περίφραξη με πλέγμα ύψος 2,5 μέτρων».

Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε «συντετριμμένος και συγκλονισμένος» από τον θάνατο της 50χρονης και αρνήθηκε στο απολογητικό υπόμνημά του την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

«Είμαι συντετριμμένος και συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο της Ελισάβετ, κλαίω διαρκώς και εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ουδέποτε προέβλεψα ότι θα διαφύγουν τα σκυλιά από την περίφραξη, ούτε μπορούσα να το προβλέψω, ουδέποτε προέβλεψα ότι τα σκυλιά θα επιτεθούν σε άνθρωπο, ούτε μπορούσα να το προβλέψω και φυσικά ουδέποτε αποδέχτηκα ή επιδοκίμασα τον τραυματισμό ή τον θάνατο κάποιον ανθρώπου από τα σκυλιά. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα, ούτε αποδέχτηκα τον θάνατο της Ελισάβετ, η οποία μάλιστα σε κάποια στιγμή μας έφερε ως δώρο στο σπίτι για τη μητέρα μου ένα φουρνάκι», σημείωσε μεταξύ άλλων ο 37χρονος.

Ο 37χρονος υποστήριξε ότι «τα σκυλιά ήταν φιλικά και χαρούμενα και τα είχα εκπαιδεύσει να υπακούουν, παρά το γεγονός ότι τα είχα υιοθετήσει από το δρόμο. Είναι αυτονόητο ότι ως φύλακες, όταν πλησίαζε όποιος την περίφραξη, άρχιζαν να γαβγίζουν, όπως κάνουν όλα τα σκυλιά, όταν πλησιάζει κάποιος στην αυλή τους».

Όπως υποστήριξε, το μεσημέρι της Κυριακής εκτελούνταν κοπτικές εργασίες δέντρων στην αυλή του σπιτιού της 50χρονης με αλυσοπρίονο, το οποίο, όπως είπε, «παρήγαγε διαπεραστικούς και εκκωφαντικούς θορύβους», ενώ συμπλήρωσε πως το σπίτι του θύματος βρίσκεται στα 100 μέτρα από το δικό του.

Ακόμη, τόνισε ότι «τα σκυλιά ένιωσαν μεγάλο κίνδυνο και ότι απειλούνται από τον θόρυβο και προσπάθησαν να φύγουν. Έτσι διέρρηξαν το πλέγμα. Δεν μπορούσα να προβλέψω ότι θα το σπάσουν ούτε να αποτρέψω τη διαφυγή τους».

Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός… τρελάθηκε: Τρεις εποχές σε τρεις μέρες – Έρχεται Σαββατοκύριακο με τσουχτερό κρύο και χιόνια στην Αττική (videos)

Θεσσαλονίκη: Δώρα ζωής σε 6 ασθενείς χάρισε η οικογένεια 33χρονου που πέθανε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Επεισόδια στου Ρέντη: «Σύντομα δεύτερη κηδεία» – Απειλητικό μήνυμα καταγγέλλει ότι δέχθηκε η μητέρα του 18χρονου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20