search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:02
MENU CLOSE

Επιβάτιδα λεωφορείου «δραπετεύει» σαν κομάντο πηδώντας από το παράθυρο γιατί δεν είχε εισιτήριο – Απίστευτο βίντεο

15.12.2023 18:15
video epivatis 9876- new

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οδηγός και επιβάτες αστικού λεωφορείου στην Αθήνα όταν αντίκρυσαν μια γυναίκα, η οποία δεν είχε εισιτήριο να «δραπετεύει» πηδώντας από το παράθυρο του λεωφορείου, προφανώς για να αποφύγει τον έλεγχο.

Η γυναίκα όπως φαίνεται και στο βίντεο προσπαθεί στην αρχή να ανοίξει την πόρτα του λεωφορείου για να βγει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Τότε, ως μοναδική λύση διαφυγής, βρίσκει το ανοιχτό παράθυρο του λεωφορείου.

Ανεβαίνει στο κάθισμα και κυριολεκτικά «δραπετεύει» από το παράθυρο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών, αλλά και του οδηγού, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Διαβάστε επίσης:

Ξεκινάει η «ψυχρή εισβολή»: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία, πού θα χιονίσει – Καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμοι – Συναγερμός από την Πολιτική Προστασία

Βοιωτία: Βρέθηκαν DNA και αποτυπώματα του 17χρονου στην σκανδάλη του όπλου του αστυνομικού

Μετρό: Στο έλεος των χούλιγκαν οι σταθμοί- Περιστατικά οπαδικής βίας σε συρμούς και αποβάθρες – «Καμπανάκι» από τους εργαζόμενους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:02