search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:57
MENU CLOSE

Μαδρίτη: Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο απέκτησαν οι… καρχαρίες του ενυδρείου (videos)

15.12.2023 15:13
madriti_enidrio_1512_1920-1080_new
credit: AP

Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο απέκτησε το ενυδρείο της Μαδρίτης και το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα είναι η φάτνη που στήθηκε στον βυθό της δεξαμενής όπου φιλοξενούνται καρχαρίες.

Είναι έθιμο εδώ και χρόνια να στολίζουν τη δεξαμενή με τους καρχαρίες στο ενυδρείο της Μαδρίτης, αλλά η εικόνα τριών δυτών που πέφτουν στα αλμυρά νερά για να φτιάξουν τη φάτνη, ενώ γύρω τους κολυμπούν καρχαρίες είναι εντυπωσιακή.

Οι τρεις δύτες τοποθέτησαν τις φιγούρες του Ιησού, της Παναγίας και του Ιωσήφ και στη συνέχεια «ντύθηκαν» σαν τους Τρεις Μάγους, και άφησαν δώρα στον νεογέννητο Ιησού (και στα ψάρια του ενυδρείου).

Η συγκεκριμένη δεξαμενή όπου στήθηκε ο υποβρύχιος χριστουγεννιάτικος διάκοσμος έχει χωρητικότητα ένα εκατομμύρια λίτρα αλμυρού νερού και φιλοξενούνται εννέα διαφορετικά είδη καρχαριών, μεταξύ αυτών γκρι καρχαρίες.

Οι χριστουγεννιάτικες φιγούρες που τοποθετήθηκαν στον βυθό της δεξαμενής είναι κατασκευασμένες από μεθακρυλικό και είναι πιθανό πως κάποια στιγμή θα γίνουν «παιχνίδια» για τους καρχαρίες.

Πάντως το έθιμο τηρήθηκε και οι δύτες στόλισαν την δεξαμενή των καρχαριών, οι οποίοι τους αντιμετώπισαν με το πνεύμα των ημερών, δηλαδή με κατανόηση και αγάπη…

Διαβάστε επίσης:

Ταξίδι στο Μπάρι: Για να βρούμε την άκρη του μίτου ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τον Αϊ-Βασίλη (Videos)

Pornhub: Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις του 2023 – Ώριμες γυναίκες, ρομπότ και στολές τα trends της χρονιάς (photos)

Κίνα: Σοβαρό ατύχημα στο μετρό του Πεκίνου – Πάνω από 500 επιβάτες στο νοσοκομείο, τουλάχιστον 100 με κατάγματα (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09