search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 03:03
MENU CLOSE

Νέα Φιλαδέλφεια: «Έπεσε, σύρθηκε και μετά χτύπησε στο λεωφορείο» λέει αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος

15.12.2023 15:49
ekav-new

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Φιλαδέλφεια όταν 49χρονος, κινούμενος με τη μοτοσικλέτα του επί της λεωφόρου Δεκελείας, στο ρεύμα προς Μεταμόρφωση, έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου-για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής-σύρθηκε στο οδόστρωμα και καρφώθηκε στο λεωφορείο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Μεταμόρφωση – Άνω Πατήσια. Μετά τη σφοδρή σύγκρουση ο  άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παμακάριστος», όπου και κατέληξε.

«Ακούσαμε το σύρσιμο, κάτι να σέρνεται, η μηχανή ήταν τελικά. Ανέβαινε η μηχανή, το λεωφορείο κατέβαινε. Σιγά πήγαιναν, με το θόρυβο που ακούσαμε είχε σταματήσει το λεωφορείο. Και μετά μαζεύτηκε κόσμος, είχε πέσει και σύρθηκε και χτύπησε πάνω στον τροχό.

Μόνος του ήταν αλλά ακούστηκε πως ήταν και μια κοπέλα πάνω στη μηχανή αλλά δεν χτύπησε κανείς άλλος», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, επιχειρηματίας που βγήκε από το κατάστημά του, όταν άκουσε τον θόρυβο από τη σύγκρουση.

 «Δεν έπεσε κατευθείαν πάνω στο μηχανάκι, είχε πέσει, σύρθηκε και χτύπησε μετά πάνω στο λεωφορείο. Φορούσε κράνος αλλά από την πρώτη στιγμή δεν ανταποκρίθηκε καθόλου», συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί ότι το τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι το ένα από τα τρία που συνέβησαν σε διάστημα λίγων ωρών στην Αττική, με βαρύ φόρο αίματος.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Καταιγίδες, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι μέχρι την Κυριακή – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Καβούρι – Σύνοδος Πρυτάνεων: Χημικά και επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και φοιτητών- Διαμαρτύρονται για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Βριλήσσια: Προφυλακίστηκε ο κομμωτής – «Δεν έχω μοιραστεί το υλικό από τις κάμερες με κανέναν» υποστηρίζει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15