search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:23
MENU CLOSE

Καβούρι – Σύνοδος Πρυτάνεων: Χημικά και επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και φοιτητών- Διαμαρτύρονται για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

15.12.2023 15:24
ximika kavouri 876- new

Με χημικά απάντησε η αστυνομία στη διαμαρτυρία των φοιτητών για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στο Καβούρι, εκεί όπου διεξάγεται η Σύνοδος των Πρυτάνεων.

Οι φοιτητές αντιδρούν στις μεθοδεύσεις για παράκαμψη του άρθρου 16 του Συντάγματος και ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκέντρωση των φοιτητών, στην περιοχή επικρατεί ένταση καθώς βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη με διμοιρίες των ΥΜΕΤ  (Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης).



Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι φοιτητές επιτέθηκαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις που απάντησαν με χρήση χημικών.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, λόγω της συγκέντρωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Καραμανλή (Παραλιακή) στο ύψος της συμβολής της με τη Λ. Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο. Η εκτροπή των αυτοκινήτων γίνεται προς Λ.Βάρης – Κορωπίου.

Διαβάστε επίσης:

Βριλήσσια: Προφυλακίστηκε ο κομμωτής – «Δεν έχω μοιραστεί το υλικό από τις κάμερες με κανέναν» υποστηρίζει

Ηλεία: Νεκρή στο κελί της 27χρονη κρατούμενη

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Βροχές, κρύο και χιόνια – Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06