search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 08:57
MENU CLOSE

Επεισόδια στου Ρέντη: Στην Ασφάλεια για κατάθεση τρεις οργανωμένοι οπαδοί

16.12.2023 16:50
18xronos_rentis_new

Τρεις άντρες προσήχθησαν και δίνουν κατάθεση για τα επεισόδια στου Ρέντη, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 31χρονου αστυνομικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για οργανωμένους οπαδούς. Έως τώρα δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο εις βάρος των 3 οργανωμένων οπαδών, ο οποίοι δίνουν κατάθεση για όσα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου.

Χωρίς κόσμο τα ματς αν δεν λειτουργούν κάμερες στα γήπεδα

Νωωρίτερα, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, τονίζοντας πως αν οι κάμερες δεν λειτουργούν στα γήπεδα, τότε ο αγώνας θα διεξάγεται χωρίς φιλάθλους.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Βρούτσης είπε πως αξιωματικός της Αστυνομίας θα ελέγχει τους αγωνιστικούς χώρους τρεις ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα, προκειμένου να διαπιστώσει αν λειτουργούν οι κάμερες, ενώ δεύτερος έλεγχος για τις κάμερες θα γίνεται και την ημέρα του αγώνα. Μάλιστα, σε περίπτωση που οι κάμερες δεν λειτουργούν ο αγώνας, θα γίνεται χωρίς φιλάθλους.

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι το εισιτήριο θα υπάρχει στο κινητό τηλέφωνο μέσω του οποίου θα γίνεται η ταυτοποίηση και η διασταύρωση των στοιχείων, ώστε να αποκλειστεί κάθε περίπτωση μεταβίβασης του εισιτηρίου σε άλλο οπαδό.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Προστασία για κακοκαιρία: Προσοχή στον παγετό και τους θυελλώδεις βοριάδες

Ζάκυνθος: Οικογένεια ανακάλυψε, μετά την εξόδιο ακολουθία, ότι κήδευε ξένη γυναίκα

Λάρισα: Πανθεσσαλική διαμαρτυρία πλημμυροπαθών – «Ζητάμε αποζημίωση 100%»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 08:57