search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:48
MENU CLOSE

Λάρισα: Πανθεσσαλική διαμαρτυρία πλημμυροπαθών – «Ζητάμε αποζημίωση 100%»

16.12.2023 16:07
8essalia_plimmires

Πλημμυροπαθείς από όλη τη Θεσσαλία βρέθηκαν στο κέντρο της Λάρισας για να δώσουν το «παρών» στο συλλαλητήριο, που διοργάνωσαν 40 φορείς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αιτήματά τους είναι «η άμεση αποκατάσταση των ζημιών, που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, κι η αποζημίωση των πολιτών, που έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους στη διάρκεια αυτών».

Ο Ζήσης Τσιάτσιος, εκπρόσωπος των πλημμυροπαθών της Γιάννουλης μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» και στάθηκε στο αδιέξοδο, στο οποίο βρίσκονται οι κάτοικοι της περιοχής μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας.

«Ζητάμε αποζημίωση 100% για ό,τι ζημιά έπαθε ο κάθε ιδιοκτήτης. Γιατί εγώ μπορεί να είχα ζημιά 5.000-10.000, ο άλλος μπορεί να είχε 15.000, είχε εργαλεία της δουλειάς του, όλο το νοικοκυριό», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Τραυματισμός αστυνομικού: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους συναδέλφους του στην πλατεία Συντάγματος

Λιβαδειά: Συνελήφθη 54χρονος αστυνομικός για απόπειρα γυναικοκτονίας έξω από Τμήμα – Είχαν εκδοθεί σε βάρος του ασφαλιστικά μέτρα

Γκάζι: Το χαστούκι και η ανακοίνωση του club – Στη ΜΕΘ το ένα από τα δύο αδέλφια από την Κρήτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32