search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:53
MENU CLOSE

Μαρίνα Λεμονή: Έφυγε από τη ζωή η «ψυχή» των καταστημάτων Καλογήρου

16.12.2023 17:35
LEMONI

Έφυγε από τη ζωή, την περασμένη Δευτέρα, η Μαρίνα Λεμονή έπειτα από μάχη που έδινε τα τελευταία τρία χρόνια με τον καρκίνο.

Η Μαρίνα Λεμονή ήταν η «ψυχή» των καταστημάτων Καλογήρου ενώ την είδηση του θανάτου της έκαναν γνωστή, μέσα από τα social media, οι γιοι της.

Συγκεκριμένα, ο γιος της Αλέξανδρος έγραψε: «Αγαπημένη μου μανούλα, έφυγες αθόρυβα, όπως έζησες όλη σου τη ζωή. Κυρία. Είχες τον σεβασμό και την αγάπη όλων. Μανούλα μας, για τον πατέρα, τα εγγόνια και τα παιδιά σου δεν θα φύγεις ποτέ από κοντά μας. Θα είσαι πάντα δίπλα μας στην καρδιά μας, στο μυαλό μας, παντού, όπου και να πηγαίνουμε. Σε αγαπώ. Σε αγαπώ. Σε αγαπώ…».

Ο γιος της Φραγκίσκος σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: «Σήμερα στις 1:45 το πρωί χτύπησε το τηλέφωνο και στην άλλη άκρη η φωνή που κανείς δεν θέλει να ακούσει. Έφυγε η μητέρα μας μετά από μια σκληρή και άνιση μάχη. Έφυγε αθόρυβα ΚΥΡΙΑ όπως λειτουργούσε και στη ζωή. Η κηδεία της θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο την Τετάρτη στις 13:00». 

Το πρώτο κατάστημα Καλογήρου στην Αθήνα άνοιξε το 1890 στη συμβολή των οδών Ερμού και Καραγεώργη Σερβίας από τον Στέλιο Τριανταφύλλου.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Λέων: Το «καρφί» στον Κούγια για την αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι – «Τελικά η κεταμίνη σκοτώνει»

Επεισόδια στου Ρέντη: Στην Ασφάλεια για κατάθεση τρεις οργανωμένοι οπαδοί

Πολιτική Προστασία για κακοκαιρία: Προσοχή στον παγετό και τους θυελλώδεις βοριάδες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:52