search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:56
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Ακούραστος θεατράνθρωπος – Αυτός ήταν ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος

16.12.2023 14:00
mixalakopoulos

Ο Τομέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ και η Υπεύθυνη ΚΤΕ Πολιτισμού – βουλευτής Λακωνίας, Νάγια Γρηγοράκου, αποχαιρετούν τον σπουδαίο Έλληνα ηθοποιό Γιώργο Μιχαλακόπουλο.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση: «Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης και όπως ο ίδιος είχε δηλώσει “το κυρίως θέατρο το ανακάλυψα με τον δάσκαλό μου, τον Κουν. Ο Κουν με έμαθε να κυνηγάω την αλήθεια και όχι την πόζα“.

Από το 1962 μέχρι το 2018 υπηρέτησε σταθερά το θέατρο ενσαρκώνοντας σπουδαίους ρόλους από όλη την γκάμα του παγκόσμιου ρεπερτορίου, ενώ παράλληλα πρωταγωνίστησε σε αρκετές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές με πιο χαρακτηριστική τη σατιρική τηλεοπτική σειρά «Εκείνος και εκείνος» μαζί με τον σπουδαίο Βασίλη Διαμαντόπουλο».

»Είχε κερδίσει το Α’ Βραβείο Ανδρικού ρόλου Καρόλου Κουν και το Βραβείο «Αιμίλιος Βεάκης». Επίσης, είχε διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων (1974-1986) και αντιπρόεδρος του ΚΕΘΕΑ.

Τι είναι ταλέντο ούτε τώρα το ξέρω. Αισθανόμουν όμως καλά και ήξερα ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Αφιερώθηκα και προχώρησα”. Ακούραστος θεατράνθρωπος, ευτυχισμένος οικογενειάρχης, ανοιχτόκαρδος άνθρωπος. Αυτός ήταν ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος», επισημαίνεται.

«Θα τον θυμόμαστε για το ήθος, το ταλέντο του και την προσφορά του στην τέχνη», καταλήγει η ανακοίνωση με την οποία το ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στη γυναίκα του Αθηνά, στα παιδιά και στους οικείους του.

Διαβάστε επίσης:

Νέος διοικητής του Αγίου Όρους ο Αναστάσιος Μητσιάλης

Οπαδική βία: Χωρίς κόσμο τα ματς αν δεν λειτουργούν κάμερες στα γήπεδα

Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με εγκαυματίες με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Πρόληψης Εγκαυμάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:54