search
ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 00:59
MENU CLOSE

Κασσελάκης κατά Ανδρουλάκη: «Δεν μας αφορά η μικροαντιπαράθεση για το ποιος θα είναι λιγότερο ή περισσότερο δεύτερος»

17.12.2023 11:39
androulakis_kasselakis

Έμμεση αναφορά στον Νίκο Ανδρουλάκη με αιχμές για το στόχο που θέτει το ΠΑΣΟΚ να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στις επικείμενες ευρωεκλογές, έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, από το βήμα της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Χωρίς να τον κατονομάσει ουσιαστικά καταλόγισε στον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ ότι η έγνοια του είναι να περάσει τον ΣΥΡΙΖΑ στα ποσοστά αλλά όχι να αντιπαρατεθεί στη ΝΔ.

«Εμάς δεν μας αφορά μια μικροαντιπαράθεση μέσα στον προοδευτικό χώρο για το ποιος θα είναι λιγότερο ή περισσότερο δεύτερος» είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό ενδεχομένως να αφορά κάποιους άλλους», συνέχισε, «που συνεχώς μιλούν στο όνομα της δημοκρατικής παράταξης, αλλά έχουν ξεχάσει ποιος είναι ο ιστορικός ρόλος της δημοκρατικής παράταξης σε αυτή τη χώρα: Να βρίσκεται απέναντι στη Δεξιά και να την κερδίζει». Και πρόσθεσε: «Εμείς το θυμόμαστε καλά. Δεν το ξεχνάμε. Και δεν το ξεχνά και ο προοδευτικός κόσμος της χώρας. Και θα μας πιστώσει αυτή τη στάση και θα μας εμπιστευτεί ξανά».

Από την άλλη, υπήρξε επιδεικτική απουσία αναφοράς ή αλλιώς αδιαφορία για τη Νέα Αριστερά, σε συνέχεια της γραμμής που εισήγαγε τις προηγούμενες ημέρες πως αυτό το κομμάτι είναι πλέον παρελθόν για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπήρξε ενδεχομένως ένα πολύ έμμεσο μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον δυναμώνει, όπως είπε και σε συνεντεύξεις του τις προηγούμενες μέρες.

«Από τη δική μας πλευρά, δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο προοδευτικό κοινωνικό ρεύμα νίκης» υπογράμμισε για να προσθέσει πως βλέπει τα προμηνύματα αυτού του ρεύματος «στα χιλιάδες νέα μέλη που γράφονται στον ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ» και στην καθημερινή του επαφή με τους πολίτες.

«Από τη στιγμή που είμαστε καθημερινά δίπλα στους πολίτες, τους ακούμε, τους μιλάμε, διεκδικούμε, προτείνουμε, γινόμαστε η φωνή τους, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ξανακερδίσουμε: Πρώτα το ενδιαφέρον τους. Μετά την εμπιστοσύνη τους. Και στην κάλπη, την ψήφο τους» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Ως και η Βούλτεψη είδε το… «φως το αληθινό» με τους μετανάστες

Πάνος Τσακλόγλου: «Δεν υπάρχει προσπάθεια ελληνοποίησης παράτυπων μεταναστών – Τους βγάζουμε από τη “μαύρη οικονομία”»

Προϋπολογισμός 2024: Σήμερα η ψήφιση και οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 00:58