search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 01:57
MENU CLOSE

Συνατσάκη για Κουτσελίνη: «Δεν θα έβριζα ποτέ το παιδί κανενός»

17.12.2023 12:48
koutselini_synatsaki

Για την κόντρα με τη Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» η Μαίρη Συνατσάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έκανε έναν mini απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε αλλά και για την κόρη της Ολίβια.

«Είμαι παιδί των Χριστουγέννων. γεννήθηκα 27 Δεκέμβρη. Είμαι στην πηγή των Χριστουγέννων. Και αυτός ο μήνας είναι πια μοναδικός γιατί γεννήθηκε και η Ολίβια στις 5 Δεκέμβρη. Έφτιαξα ένα video πρόσφατα για το Instagram και οριακά το έκανα για εμένα. Για να έχω εγώ την αίσθηση του πόσο γρήγορα πέρασε ο χρόνος. Ο Ίαν χαίρεται επίσης πολύ να είναι με το μωρό. Δεν θα μου συνέβαινε η μητρότητα αν δεν ήμουν με έναν άνθρωπο που έχει αυτή τη διαθεσιμότητα. Είμαι σίγουρη για αυτό», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Αναφερόμενη στην τηλεόραση είπε: «Στην πανελλαδική τηλεόραση ένιωθα ότι προσπαθούσαν να με βάλουν σε καλούπια. Είχα ζοριστεί στο MasterChef».

«Παραμένω στις δηλώσεις μου» 

«Δε θυμάμαι καθόλου εκείνη την περίοδο να φτάνει στα αυτιά μας η στεναχώρια της Ζήνας Κουτσελίνη και η ενόχλησή της. Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί της δια ζώσης, οι δηλώσεις που έχω κάνει μετά από αυτό το γεγονός είναι πολύ συγκεκριμένες και παραμένω σε αυτές. Θέλω να πω ότι η δημόσια σφαίρα δεν είναι περιβάλλον για να λυθεί το συγκεκριμένο θέμα.Όταν κάποιος αναφέρεται στο ήθος μου, είναι η “αχίλλειος πτέρνα” μου, προσπαθώ για αυτό. Δεν θα έβριζα το παιδί κανενός ποτέ των ποτών και πριν και μετά το politically correct», ανέφερε για την κόντρα με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Διαβάστε επίσης:

Εξομολόγηση Αρναούτογλου: Έγραψα κασέτα για τον γιο του – «Αν δεν προλάβω να του τα πω»

Γουόρεν Μπίτι: Απορρίφθηκε η μήνυση κατά του ηθοποιού για σεξουαλική κακοποίηση έφηβης

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Οι εξωσωματικές είναι ακόμα ταμπού» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 01:34