search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:31
MENU CLOSE

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Οι εξωσωματικές είναι ακόμα ταμπού» (Video)

16.12.2023 19:35
ASLANOGLOU

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου μιλώντας με θάρρος για τις εξωσωματικές και την εικόνα της.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», έχει κάνει τέσσερις εξωσωματικές με αποτέλεσμα το σώμα της να είχε αλλάξει.

Η ίδια υποστήριξε πως το θέμα της εξωσωματικής παραμένει ταμπού στην κοινωνία και συνήθως συνοδεύεται από κατηγορίες απέναντι στη γυναίκα: «Ήταν τέσσερις οι εξωσωματικές, περίπου στα πέντε χρόνια επανήλθα. Τέσσερις εξωσωματικές και μια σπερματέγχυση είχα κάνει. Εντάξει, όμως, είμαι περήφανη γι’ αυτό και τα κατάφερα. Νομίζω πως είναι ακόμα ταμπού όμως αυτό το θέμα γιατί δεν αποδέχονται εύκολα το ότι έχω κάποιο θέμα που δεν μπορώ να κάνω φυσιολογικά παιδί. Πάντα έχουν στο μυαλό τους ότι “είναι μεγάλη η γυναίκα και γι’ αυτό δεν κάνει”. Όμως όχι, δεν είναι μεγάλη και μπορεί να μην είναι το θέμα της γυναίκας αλλά του άνδρα».

«Εμένα δεν με αντιμετώπιζαν έτσι πριν κάνω το παιδί, γιατί δεν το έκρυψα ποτέ. Ήταν ένας σπουδαίος αγώνας για μένα. Τώρα το βλέπω από πολύ μακριά και σκέφτομαι πως πραγματικά έκανα τρομερή υπομονή και είχα προγραμματιστεί για να γίνει αυτό. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα μου κάτσει” ή δεν θα πετύχει».

Διαβάστε επίσης:

Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο με βαθιά συγκίνηση (Video)

Γκάζι: Κοντά στα ίχνη των δραστών της αιματηρής επίθεσης – Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας από τους τραυματίες

Μαρίνα Λεμονή: Έφυγε από τη ζωή η «ψυχή» των καταστημάτων Καλογήρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:31