search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:23
MENU CLOSE

Γκάζι: Κοντά στα ίχνη των δραστών της αιματηρής επίθεσης – Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας από τους τραυματίες

16.12.2023 18:16
ASTYNOMIA

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της αιματηρής επίθεσης που σημειώθηκε το πρωί έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, επί της οδού Ιάκχου.

Στα ίχνη των δραστών βρίσκεται η αστυνομία καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές είναι κοντά στην ταυτοποίησή τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το μαύρο τζιπ, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, ήταν ενοικιασμένο μέσω leasing ενώ φαίνεται πως η αστυνομία έχει συγκεντρώσει υλικό από κάμερες στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν καταθέσεις από τους τραυματίες μόλις οι γιατροί δώσουν το πράσινο φως αλλά και από περίοικους ή αυτόπτες μάρτυρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν τους πυροβολισμούς, είχε προηγηθεί λογομαχία.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ένα μαύρο τζιπ στάθμευσε μπροστά από το κλαμπ και οι τουλάχιστον δύο επιβαίνοντες άνοιξαν πυρ, πυροβολώντας τουλάχιστον επτά φορές, σε πολύ κοντινή απόσταση. Δύο αδέρφια, ηλικίας 33, 28 ετών και ένας 28χρονος φίλος τους που είχαν έρθει από την Κρήτη για πάρτι γάμου, τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Γεννηματάς. Με σφαίρα στο κεφάλι δίνει μάχη για τη ζωή ο ένας από τους τρεις τραυματίες ο οποίος μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Λεμονή: Έφυγε από τη ζωή η «ψυχή» των καταστημάτων Καλογήρου

Γρηγόρης Λέων: Το «καρφί» στον Κούγια για την αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι – «Τελικά η κεταμίνη σκοτώνει»

Επεισόδια στου Ρέντη: Στην Ασφάλεια για κατάθεση τρεις οργανωμένοι οπαδοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:21