search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:26
MENU CLOSE

Μπουένος Άιρες: Θυελλώδεις άνεμοι παρέσυραν αεροσκάφος (Videos)

18.12.2023 13:44
aerolineas-argentinas-new

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο μεγαλύτερο διεθνές αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες, το αεροδρόμιο Ezeiza – Ministro Pistarini (EZE), καθώς οι θυελλώδεις άνεμοι, που έπνεαν με ταχύτητα 140 χιλιομέτρων την ώρα παρέσυραν ένα αεροσκάφος Boeing 737-700, της εταιρίας Aerolíneas Argentinas, που βρισκόταν στο έδαφος.

Τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε διάφορες πλατφόρμες στο διαδίκτυο δείχνουν το αεροσκάφος που παρασύρεται σαν να ήταν παιχνιδάκι και να κάνει στροφή 90 μοιρών, καταστρέφοντας μία σκάλα επιβίβασης επιβατών και άλλο εξοπλισμό εδάφους που βρισκόταν γύρω από το αεροπλάνο.

Το μέγεθος των ζημιών που έχει υποστεί το αεροπλάνο δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά στα βίντεο καταγράφεται η αγωνιώδης προσπάθεια των εργαζόμενων στο αεροδρόμιο να προφυλαχθούν από την ανεξέλεγκτη κίνηση του Boeing 737-700.

@flightsimstuff EXTREMELY WINDY NIGHT IN ARGENTINA: BOEING 737 PUSHED AROUND IN THE WIND #argentina #wind #avition #windy ♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya

Η πρωτεύουσα της Αργεντινής και η ευρύτερη περιοχή επλήγη από θυελλώδεις ανέμους και σφοδρές καταιγίδες, που προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον 13 ανθρώπων και μεγάλες υλικές ζημιές. Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας υπήρξαν προβλήματα στη λειτουργία των αεροδρομίων.

Διαβάστε επίσης:

Η ιστορία ενός βάζου που αγοράστηκε 4 δολάρια και πουλήθηκε πάνω από 100.000 (photos/videos)

Ουκρανία: Βρέθηκε συσκευή υποκλοπών στο γραφείο του επικεφαλής των ΕΔ – Τι λένε οι υπηρεσίες ασφαλείας

Γερμανία: Εξελέγη ο πρώτος δήμαρχος πόλης με την υποστήριξη του ακροδεξιού AfD (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07