search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:36
MENU CLOSE

Πρώτη σε τηλεθέαση «Η Γη της ελιάς» – Aνακατατάξεις φέρνει το κόψιμο του «Έρωτα φυγά»

19.12.2023 18:24
H_GH_THS_ELIAS_18_12

Τις περισσότερες προτιμήσεις συγκέντρωσε και τη Δευτέρα η σειρά «Η Γη της ελιάς» παρότι αναμετρήθηκε με τον «Σασμό». Η σειρά του Mega είχε τηλεθέαση σχεδόν απαράλλαχτη με εκείνη της προπερασμένης Δευτέρας, ο «Σασμός» όμως παρότι κρατήθηκε σε τροχιά διεκδίκησης της κορυφαίας θέσης είχε απώλειες συγκριτικά με την ίδια μέρα της περασμένης εβδομάδας.

Με τη σειρά «Έρωτας φυγάς» να αποτελεί παρελθόν η σατιρική «Ράδιο αρβύλα» σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση των δημοφιλέστερων προγραμμάτων της ημέρας και ισοβάθμησε με τη «Μάγισσα» το επεισόδιο της οποίας επέλεξαν 1.000 λιγότεροι από όσους συγκέντρωσε στον ΑΝΤ1 ο Κανάκης, ο Σερβετάς και ο Κιούσης.

Το «Ναυάγιο» αποτέλεσε πέμπτη επιλογή και έκτη ο «Παράδεισος των κυριών» και φαίνεται από την βελτιωμένη απόδοση του ότι κάποιοι από εκείνους που «ψήφιζαν» «Έρωτα φυγά», χθες κατευθύνθηκαν στον Alpha.

Τρία τηλεπαιχνίδια  πλασαρίστηκαν στην δεκάδα των διακεκριμένων θέσεων τηλεθέασης, μεταξύ των οποίων και το «5×5», ενώ ο «Γιατρός» ανέβηκε μια θέση συγκριτικά με την κατάταξη που είχε την προηγούμενη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: «Κονταροχτυπήθηκαν» για την πρωτιά Mega – ANT1

ΕΡΤ: Ο Ζούλας δεν επέτρεψε ερωτήσεις από δημοσιογράφους στην πρώτη γνωριμία με τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο

Survivor: Το κλειστό του ΟΑΚΑ – και βάλε – γεμίζουν όσοι δήλωσαν συμμετοχή μέχρι τώρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:36