search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:54
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: «Κονταροχτυπήθηκαν» για την πρωτιά Mega – ANT1

19.12.2023 18:00
tv

Κόντρα για την πρωτιά επικράτησε ανάμεσα σε Mega και ΑΝΤ1 στην τηλεθέαση. Υπερίσχυσε τελικά το κανάλι της Συγγρού. Η σκληρή αναμέτρηση για την επικράτηση στην πλειονότητα των τηλεθεατών σημειώθηκε τη Δευτέρα ανάμεσα σε Mega και ΑΝΤ1 και θύμισε τις παλιές εποχές της ιδιωτικής τηλεόρασης της πρώτης περιόδου.

Η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες με το Mega να αποσπά τη μερίδα του λέοντα η οποία ήταν μόλις μισή ποσοστιαία μονάδα μεγαλύτερα από το μερίδιο του ΑΝΤ1.

Και τα δύο κανάλια συγκέντρωσαν κόσμο στις συχνότητες τους με τις προτάσεις που είχαν και ο ΑΝΤ1 είχε την πιο θεαματική μεταβολή καθώς από το 8,3% της Κυριακής είδε το μερίδιο του να διαμορφώνεται στο 14,1%.

Ο Alpha έμεινε ανεπηρέαστος από τον ανταγωνισμό και κράτησε το μερίδιο που είχε από την προηγούμενη ημέρα ανέπαφο.

Ανέβασαν τα ποσοστά τους Star και Σκάι ενώ το Open αρκέστηκε σε ένα πεντάρι, πρώτη ημέρα χωρίς τη σειρά «Έρωτας φυγάς» στο πρόγραμμα του.

(διαγραμμα OPEN)

Η ΕΡΤ1 κέρδισε 0,3% συγκριτικά με την Κυριακή, το Μακεδονία πέτυχε 3% η ΕΡΤ3 υποχώρησε, παρά την αναβάθμιση, στο 1,8% και η εγκαταλελειμμένη ΕΡΤ2 ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Ο Ζούλας δεν επέτρεψε ερωτήσεις από δημοσιογράφους στην πρώτη γνωριμία με τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο

Survivor: Το κλειστό του ΟΑΚΑ – και βάλε – γεμίζουν όσοι δήλωσαν συμμετοχή μέχρι τώρα

ΕΡΤ: Η νέα διοίκηση ανανέωσε τις συμβάσεις για 500 εργαζόμενους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:53