search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:02
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Η νέα διοίκηση ανανέωσε τις συμβάσεις για 500 εργαζόμενους

19.12.2023 11:25
ert_new

Στις πέντε ώρες που διήρκεσε η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΡΤ με την Κατερίνα Κασκανιώτη, νέα διευθύνουσα σύμβουλο της κρατικής εταιρείας, εγκρίθηκαν πολλά από τα θέματα της –φουσκωμένης– ημερήσιας ατζέντας, μεταξύ των οποίων και οι ανανεώσεις συμβάσεων έργου εργαζομένων σχεδόν όλων των ειδικοτήτων.

Οι συμβάσεις πήραν παράταση έως ένα χρόνο.

Ανανεώθηκαν επίσης και οι θητείες των επικεφαλής στις γενικές διευθύνσεις του οργανισμού έως το τέλος Ιουνίου 2024.

Δεν συζητήθηκαν τα σχέδια για την ΕΡΤ3 και το μέλλον -αν υπάρχει- της ΕΡΤ2 ούτε έστω στο περιθώριο της συνεδρίασης καθώς τα χρονικά όρια για ρύθμιση των συσσωρευμένων εκκρεμοτήτων ήταν ασφυκτικά.

Ό,τι δεν εξετάστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση θα τεθεί σε νέα  η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί  μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η Κατερίνα Κασκανιώτη εμφανίστηκε καλά «διαβασμένη» για τις δομές του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα και φάνηκε πίσης καλά ενημερωμένη  για τεχνολογικά  θέματα της ΕΡΤ.

Νωρίτερα από τη συνεδρίαση του ΔΣ, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΡΤ είχε εθιμοτυπική  συνάντηση με τους εκπρόσωπους των εργαζομένων της εταιρείας.

Και τυπικά από την Παρασκευή με ΦΕΚ η Κατερίνα Κασκανιώτη είναι η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΡΤ αλλά σε καθεστώς προσωρινότητα.

Η κυρία Κασκανιώτη θα ασκεί καθήκοντα στο πλαίσιο μεταβατικής περιόδου έξι μηνών ώστε στο διάστημα αυτό να εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα από το νόμο για την επιλογή (κατόπιν ανοιχτού διαγωνισμού) και ορισμό του διευθύνοντος συμβούλου του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Σήμερα μετά το μεσημέρι θα έχει την συνάντηση γνωριμίας με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης:

Bluey: Το καρτούν που λατρεύουν τα … σκυλάκια του Tik Tok – Τι λένε οι ιδιοκτήτες τους (video)

Alpha και Mega είχαν εναλλάξ τη μερίδα του λέοντος από την πίτα τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου

Σκάι: Πρεμιέρα με χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν για την μουσική εκπομπή του σταθμού με τον Χρήστο Φερεντίνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:02