search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 04:53
MENU CLOSE

Σκάι: Πρεμιέρα με χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν για την μουσική εκπομπή του σταθμού με τον Χρήστο Φερεντίνο

15.12.2023 10:16
ferentinos

Το πλήρωμα του χρόνου από ό,τι φαίνεται έχει έρθει για την υλοποίηση του δεύτερου σκέλους της συνεργασίας ανάμεσα στον Σκάι και τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο.

Είχε γίνει γνωστό, περίπου από την περασμένη Άνοιξη ότι οι δύο πλευρές τα είπαν, τα βρήκαν, τα συμφώνησαν, κατ’αρχάς για το τηλεπαιχνίδι «Ο μονομάχος» αλλά και για μια εβδομαδιαία βραδινή μουσική εκπομπή σαν εκείνη που είχε για πολλά χρόνια ο σταθμός με τον Σπύρο Παπαδόπουλο («Στην υγεία μας βρε παιδιά») και συνέχισε στην ΕΡΤ.

Ήγκηκεν η ώρα ώστε η εκπομπή «Σάββατο με φίλους»- ο τίτλος που επικράτησε έπειτα από πολλά «γράψε- σβήσε»- να λάβει θέσει στο πρόγραμμα του Σκάι, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά τις τελευταίες ημέρες.  Η έναρξη θα γίνει με δύο ειδικές εκπομπές  εναρμονισμένες με την ατμόσφαιρα των ημερών.

Η πρώτη εκπομπή είναι προγραμματισμένη να βγει στον αέρα την παραμονή των Χριστουγέννων στις 21.00 με τροποποιημένο τίτλο- «Χριστούγεννα με φίλους»- στο γιορτινό κλίμα των ημερών.

Στην πρεμιέρα ποδαρικό θα κάνει η Γιώτα Νέγκα και στο πλατό θα είναι κόσμος και ντουνιάς, όλοι φίλοι με έναν τρόπο μεταξύ τους, για να γιορτάσουν ακούγοντας τραγούδια από το ρεπερτόριο της εξαιρετικής ερμηνεύτριας.

Οκτώ ημέρες αργότερα, θα μεταδοθεί η επίσης γιορτινή εκπομπή «Πρωτοχρονιά με φίλους» τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες. Έπειτα από τις δύο ειδικές – λόγω των ημερών- μεταδόσεις η εκπομπή θα ενταχθεί στο Σαββατιάτικο πρόγραμμα του καναλιού.

Διαβάστε επίσης:

Πρώτος σε τηλεθέαση ο «Σασμός» λόγω… Champions League

ΕΣΗΕΑ: Απαξιωτική στάση απέναντι της χρεώνει στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα- «Αρνείται ακόμη και τον διάλογο»

ΕΡΤ: Στο Ραδιομέγαρο η Κατερίνα Κασκανιώτη – Aβεβαιότητα για 500 συμβασιούχους 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24